صفحه اصلی > غذای ایرانی : ساده ترین روش تهیه مرغ; بدون سرخ کردن و طعم دهنده

ساده ترین روش تهیه مرغ; بدون سرخ کردن و طعم دهنده

ساده ترین روش تهیه مرغ بدون سرخ کردن و طعم

مرغ یکی از پر مصرف ترین گوشت ها در آشپزی است که می توان آن را به روش های مختلفی طبخ کرد. در این مقاله از مجله اکالاروشی آسان و خوشمزه برای پخت مرغ در کمترین زمان ممکن را به شما آموزش می دهیم مرغ خوش طعم و آبدار بدون نیاز به سرخ کردن و اضافه کردن آب آماده کنید

مواد لازم برای تهیه مرغ

مواد لازم برای تهیه مرغ به شرح زیر است:

مرغ 400 گرم
پیاز خلال شده 3-4 دانه
سیر 2-3 دانه
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
هندوانه 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3-4 قاشق غذاخوری
محلول زعفران هرچقدر دوست داری

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل پخت مرغ بدون سرخ کردن

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه این مرغ 100-120 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2 الی 3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این مرغ خوشمزه را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این مرغ در دسته آسان می باشد.

مرحله اول: تهیه پیاز و سیر

پیازها را بشویید و پوست بگیرید. پیازها را با کمک چاقو خلال کنید.

پیازهای خرد شده را در تابه مناسبی بریزید.

سیر را به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید و با چاقو ریز خرد کنید.

سیر خرد شده را به پیازهای خلال شده اضافه کنید.

مرحله دوم: تهیه مرغ

مرغ را به قطعات مساوی برش دهید.

با مقداری آب بشویید و صاف کنید تا آب اضافی گرفته شود.

مرحله 3: ادویه ها را با هم ترکیب کنید

پودر هل، پودر دارچین، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازهای خلال شده در تابه اضافه کنید.

پیازها را با دست کمی فشار دهید تا آب بافت آنها خارج شود و ادویه ها به خوبی با پیاز مخلوط شوند.

مرحله 4: مرغ را اضافه کنید

پیازهای مزه دار شده را کف تابه صاف کنید. تکه های مرغ را روی پیاز بچینید.

نکات و ترفندهایی برای پخت مرغ بدون سرخ کردن

مرحله پنجم: اضافه کردن روغن، آب گوشت و محلول زعفران

مقدار دلخواه محلول زعفران را روی مرغ ها بریزید. روغن مایع و آب گوشت را به محتویات تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ به مدت 2-1/30 ساعت به آرامی بپزد.

در این مدت چند بار مرغ ها را برگردانید تا همه قسمت ها به خوبی مزه دار و پخته شوند.

پس از پخت، مرغ ها را در ظرف سرو بچینید و با کت، پلو یا با انواع نان سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و می توانید این مرغ را طبق روش ساده و بسیار خوشمزه بالا بپزید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر از روش های دیگری در پخت مرغ استفاده می کنید که مرغ را خوشمزه تر می کند، خوشحال می شویم اگر آن ترفندها را با ما و سایر دوستان علاقه مند در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید