صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه; غذای گرم و دلچسب

طرز تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه; غذای گرم و دلچسب

طرز تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه غذای گرم و

اگر به دنبال یک غذای گرم و مقوی برای تقویت سیستم ایمنی در فصل سرما هستید، سوپ هویج و زنجبیل را امتحان کنید. این سوپ نه تنها خوشمزه، بلکه مغذی نیز هست. در این بخش از مجله اکالاروش تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه ما به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه

برای تهیه سوپ هویج با زنجبیل به مواد زیر نیاز دارید:

هویج متوسط 5 عدد
زنجبیل تازه 2 قاشق غذاخوری (یا 1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل)
پیاز متوسط 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
ساقه کرفس 2 عدد
آب مرغ یا سبزیجات 2 لیوان
سیر 1 عشق
جعفری خرد شده 1/2 فنجان
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
زیره سیاه نصف قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه

برای تهیه این سوپ خوشمزه و مقوی باید مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: پیاز و سیر را سرخ کنید

برای شروع باید پیاز و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و روغن زیتون را در آن گرم کنید. پیاز و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله دوم: اضافه کردن سبزیجات

سیب زمینی ها، ساقه های کرفس، هویج و زنجبیل را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید. سبزی های خرد شده را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه و آب

نصف مقدار جعفری خرد شده، زیره سیاه، زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد باید آب مرغ یا سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم: پختن سوپ

در این مرحله باید صبر کنید تا سوپ بجوشد. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا سوپ به آرامی بپزد.

توجه: برای داشتن یک سوپ یکدست، باید سوپ را پس از پخت با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید. سپس دوباره سوپ را در قابلمه برگردانید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

نکات و ترفندهای تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه

مرحله پنجم: سرو سوپ هویج با زنجبیل تازه

پس از پخت، سوپ را از روی حرارت بردارید و بقیه جعفری خرد شده را روی آن بپاشید. سوپ را در ظرفی ریخته و داغ سرو کنید. بنوشید!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه سوپ هویج با زنجبیل تازه را به شما آموزش دادیم. این سوپ نه تنها طعم بی نظیری دارد، بلکه به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند. پیشنهاد می کنیم سوپ هویج را با زنجبیل تازه درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید