صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه چلو مرغ با روشی جدید; عطر و طعم بی نظیر

طرز تهیه چلو مرغ با روشی جدید; عطر و طعم بی نظیر

طرز تهیه چلو مرغ با روشی جدید عطر و طعم

آب مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که می توان آن را به روش های مختلف طبخ کرد. پخت مرغ با محلول کره و زعفران طعم منحصر به فرد و جذابی به غذای شما می دهد که همه مهمانان را مجذوب خود می کند. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این غذای بسیار خوشمزه و جذاب را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه چلو مرغ

مواد لازم برای تهیه چلو مرغ به شرح زیر است:

سینه مرغ 2 عدد
برنج 2 فنجان
کره 50 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
نمک به اندازه لازم
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
محلول زعفران دم کرده هرچقدر دوست داری
پیاز 1 عدد
خلال زرشک و پسته هرچقدر دوست داری
روغن به اندازه لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 فنجان

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه چلو مرغ

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این چلو مرغ 45-55 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2 الی 3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این چلو مرغ جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه مرغ

سینه مرغ را بشویید و خشک کنید.

با نوک چاقو یک شیار نسبتا عمیق در وسط سینه مرغ ایجاد کنید.

داخل و خارج سینه مرغ را با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و محلول زعفران دم کرده خوب ماساژ دهید تا تمام قسمت های مرغ با ادویه آغشته شود.

کره را به دو قسمت مساوی برش دهید.

در شیار ایجاد شده در هر سینه مرغ، یک تکه کره بگذارید.

مرحله دوم: مرغ را سرخ کنید

تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید.

مقداری روغن در تابه بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.

سینه های مرغ را در ماهیتابه قرار دهید و دو طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود سپس مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و به مرحله بعد بروید.

مرحله سوم: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک چاقو پیاز را نگینی خرد کنید و در همان ماهیتابه ای که مرغ ها سرخ شده بودند ید بریزید.

پیازها را سرخ کنید تا طلایی و سبک شوند.

مرحله 4: رب گوجه فرنگی و آب جوش را اضافه کنید

رب گوجه فرنگی را به محتویات تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود.

سپس آب جوش را به تابه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید تا مخلوط فوق به نقطه جوش برسد. حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید.

چند دقیقه صبر کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.

دستور پخت یک غذای خاص با مرغ

مرحله پنجم: تهیه خلال زرشک و پسته

زرشک را تمیز کرده و بشویید. در یک تابه کوچک، خلال پسته را برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

سپس زرشک های شسته شده را به آن اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

مخلوط فوق را داخل شیارهای مرغ سرخ شده بریزید.

مرحله ششم: پختن مرغ

مرغ های سرخ شده را در تابه بریزید و حرارت را کم کنید.

20-30 دقیقه زمان دهید تا مرغ خوب بپزد.

توجه داشته باشید که زمان پخت مرغ به اندازه و ضخامت آن بستگی دارد. با استفاده از چنگال می توانید از پخت کامل مرغ اطمینان حاصل کنید.

مرحله هفتم: پخت برنج و سرو غذا

در این مدت برای افزایش سرعت کار برنج را طبق دستور پخت معمول آبکش کرده و در قابلمه بریزید. زمان دهید تا برنج بپزد.

پس از پخت، برنج پخته شده را در ظرف سرو بریزید و سینه های مرغ سرخ شده را روی آن بچینید. همچنین می توانید از زعفران دم کرده برای طعم دادن به برنج استفاده کنید
نکات و تکنیک های تهیه چلو مرغ

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید با روش ساده و نکاتی که در بالا به آن اشاره شد یک چلو مرغ خوشمزه را در منزل تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه حجه پلو مجلسی با خورش هویج; گام به گام + نکات

فیله هویج یکی از غذاهای سنتی ایرانی خوش عطر و محبوب است.…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی + نکات و ترفندها

لوبیا پیلو، این غذای پرطرفدار که طعم آن هر ایرانی را به…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه گل کلم پلو + ترفندها و نکات

گل کلم پلو یکی از غذاهای متفاوت و خوشمزه ای است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

دیدگاهتان را بنویسید