صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه گردو پلو با گوشت قلکالی; غذاهای اصیل شهرکرد

طرز تهیه گردو پلو با گوشت قلکالی; غذاهای اصیل شهرکرد

طرز تهیه گردو پلو با گوشت قلکالی غذاهای اصیل شهرکرد

اگر به دنبال یک غذای خاص برای مهمانی های خود هستید، گردو پلو با گوشت کلکالی انتخابی عالی برای شماست. این غذای اصیل و پرطرفدار شهرکردی نه تنها طعم فوق العاده ای دارد، بلکه طرز تهیه آن نیز بسیار آسان است. تا پایان این بخش از مجله اکالا تا دستور پخت با ما همراه باشید برنج گردو با گوشت چرخ کرده به شما یاد بده

مواد لازم برای تهیه گردو پلو با گوشت چرخ کرده

برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت چرخ کرده 400 گرم
برنج 4 فنجان
آجیل 400 گرم
پیاز 1 عدد
کره 50 گرم
زرشک (اختیاری) به اندازه لازم
زعفران دم کرده به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم
آب به اندازه لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه گردو پلو با گوشت قلکالی

برای تهیه برنج گردو با گوشت کلکالی باید مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: تهیه مواد گوشتی

یک پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب ورز دهید تا مواد یکدست شود.

مرحله دوم: سرخ کردن گوشت قلکالی

مواد آماده شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند و قوام بیشتری پیدا کند. بعد از 30 دقیقه باید گوشت را به مقدار دلخواه بردارید و به صورت گلوله های کوچک در آورید. سپس گوشت کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

مرحله سوم: تهیه گردو

گردوها را به اندازه دلخواه خرد کنید. گردوهای خرد شده را به مدت 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.

مرحله چهارم: پختن برنج

برای پخت بهتر باید برنج را حداقل 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید. برنج خیس خورده را با کمی نمک در آب جوش بریزید و بگذارید نیم پز شود سپس آبکش کنید.

نکات و تکنیک های تهیه گردو پلو با گوشت چرخ کرده

مرحله پنجم: چیدمان لایه ها

کف قابلمه مورد نظر خود را کف قابلمه مورد نظر قرار دهید. سپس یک لایه برنج و یک لایه گردوی خیس خورده در قابلمه بریزید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مواد شما تمام شود.

توجه: می توانید گوشت کلکالیس را لایه لایه داخل برنج بریزید.

مرحله ششم: پختن گردو و پلو با گوشت

قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. پس از جوشاندن برنج، کره را آب کرده و همراه با زعفران روی برنج بریزید. گردو پلو را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با زرشک و گوشت کلکالی سرخ شده و گردو تزیین کنید. بنوشید!

توجه: استفاده از زرشک اختیاری است. می توانید انتخاب کنید که از آن استفاده نکنید.

در این بخش از مجله آشپزی در اکالا طرز تهیه گردو پلو با گوشت قلقلی را آموزش دادیم. این غذا نه تنها برای مهمانی ها بلکه برای یک شام خانوادگی دلچسب نیز انتخابی عالی است. پیشنهاد می کنیم این غذای لذیذ را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان بنوشید تا از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه خورش سبزی کرفس + نکات و تکنیک ها

خورش سبزی کرفس یکی از غذاهای بسیار سبک و مقوی است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه سوپ چغندر + نکات و تکنیک ها

سوپ چغندر یکی از خاص ترین و مقوی ترین انواع سوپ است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه حجه پلو مجلسی با خورش هویج; گام به گام + نکات

فیله هویج یکی از غذاهای سنتی ایرانی خوش عطر و محبوب است.…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

دیدگاهتان را بنویسید