صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه پلو کدو حلوایی; طعمی که شما را به شمال می برد

طرز تهیه پلو کدو حلوایی; طعمی که شما را به شمال می برد

طرز تهیه پلو کدو حلوایی طعمی که شما را به

کدو پیلو یکی از غذاهای سنتی و لذیذ شمال کشور است که با طعم بی نظیر و عطر مطبوع برنج و کدو تنبل همه را به وجد می آورد. در این دستور غذا از مجله اکالاروش تهیه کدو تنبل پیلو برای شما توضیح می دهیم تا طعم شمال را به خانه خود بیاورید.

مواد لازم برای تهیه کدو پلو

مواد لازم برای تهیه پیلو کدو حلوایی به شرح زیر است:

کدو حلوایی رسیده است نیم کیلوگرم
برنج ایرانی 4 فنجان
سینه مرغ 1 عدد
پیاز خرد شده 1 قطعه بزرگ
خلال بادام اندازه گیری 1 ثانیه
پسته خلال شده اندازه گیری 1 ثانیه
زعفران خورشتی 1 قاشق غذاخوری
کره 250 گرم
زرشک اندازه گیری 1 ثانیه
با تشکر 1 قاشق غذاخوری
ادویه معطر به اندازه لازم
نمک به دلخواه

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه پیلو کدو حلوایی

برای تهیه پیلو کدو تنبل کافیست مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول: تهیه کدو حلوایی

ابتدا کدو تنبل های گردن بلند کاملا رسیده را برای خرید انتخاب کنید. پس از خرید کدو تنبل را بشویید و با چاقوی تیز پوست آن را جدا کنید.

کدوها را به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه ای با روغن سرخ کنید.

در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید. بعد از سرخ شدن آن را کنار بگذارید.

مرحله دوم: پیاز و سینه مرغ را سرخ کنید

یک پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید. در همین حین سینه مرغ را که از قبل شسته و به قطعات کوچکتر خرد کرده بودید به روغن اضافه کنید و در تابه تفت دهید تا نیم پز شود.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

حالا پیاز و مرغ سرخ شده را با هم مخلوط کنید و ادویه ها را اضافه کنید و در روغن تفت دهید.

پودر دارچین و هل طعم بسیار خوبی به غذا می دهد. یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید تا رنگ مرغ شما خوشرنگ شود.

مرحله 4: کدو تنبل را اضافه کنید

در این مرحله کدوهای سرخ شده را به مرغ و زعفران اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کدوهای داخل زعفران خوش رنگ تر شوند.

مرحله پنجم: تفت دادن آجیل و زرشک

حالا مغزها (بادام و پسته) را داخل کره ای که از قبل آب کرده اید بریزید و روی حرارت زیاد سرخ کنید.

در اینجا زرشکی خیس خورده را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

سپس آن را در روغن سرخ کنید و با چند قطره زعفران مخلوط کنید.

لازم به ذکر است که زرشک را نباید با حرارت زیاد سرخ کرد. به محض اینکه داخل روغن داغ ریخته و دوبار هم زده شد، سریع شعله گاز را خاموش کنید.

طرز تهیه یک پلو خوشمزه با کدو حلوایی

مرحله ششم: آبکش کردن برنج

در این مرحله برنجی را که قبلا شسته و خیس کرده اید آماده کنید.

برای این کار یک قابلمه انتخاب کنید و مقداری آب داخل آن بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

سپس برنج خیس شده را با کمی نمک در آب جوش بریزید.

هنگامی که برنج روی سطح آب قرار گرفت، یک دانه از آن را زیر دندان خود آزمایش کنید. اگر احساس کردید برنج رشد کرده و زمان آبکشی است، آن را در آبکش بریزید.

مقداری آب سرد روی آن بریزید و به برنج ضربه بزنید تا نمک اضافی آن گرفته شود.

مرحله هفتم: دم کردن برنج

حالا نوبت آب پز کردن برنج است. در قابلمه ای کمی روغن بریزید.

برنج را با کفگیر داخل قابلمه بریزید و مرغ و کدو تنبل و زرشک و مغزها را لایه لایه بریزید.

به همین ترتیب مقداری برنج و مقداری مواد دیگر را تا آخر بریزید.

مرحله هشتم: پختن پلو

در آخر زعفران آب شده و کمی کره روی برنج بریزید. پس از دم کشیدن برنج، یک بخارپز را روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.

نکته دیگر اینکه اگر نمی خواهید مواد روی برنج لایه لایه شود، می توانید وقتی برنج پخته شد، برنج را داخل ظرف بریزید و مواد خود را که از قبل خوب پخته شده روی برنج قرار دهید.

می توانید کاهو یا سیب زمینی و نان را کف قابلمه قرار دهید. این نوع غذا طعمی شبیه آلبالو شیرین دارد و طعمی بی نظیر و ایده آل دارد.

نکات طلایی در تهیه پیلو کدو حلوایی

بنابراین وقتی از خود می پرسید با کدو حلوایی چی درست کنم؟ این غذای خوشمزه را تهیه و سرو کنید.

نکات طلایی در تهیه پیلو کدو حلوایی

در ادامه نکات طلایی برای تهیه پیلو کدو حلوایی را ذکر می کنیم. با ما همراه باشید.

  • هر زمان که احساس کردید کدو حلوایی شیرینی مورد نظر شما را ندارد، شکر سفید یا شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.
  • به جای مرغ می توانید از تکه های گوشت استفاده کنید. حتی می توانید گوشت را چرخ کرده و در برنج استفاده کنید.
  • هنگام آبکشی بهتر است برنج را زودتر از موعد خارج کنید تا وقتی مواد داخل آن قرار گرفت دم بکشد.
  • توصیه ما این است که هنگام سرخ کردن مواد از روغن کمتری استفاده کنید.
  • می توانید کدو را بدون گوشت درست کنید و کدو را به قطعات کوچک برش دهید و در روغن سرخ کنید. وقتی خوب سرخ شد برنج را برش بزنید و کدوها را روی برنج بگذارید و بپزید. در پایان با دو یا سه تخم مرغ آب پز میل کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی طرز تهیه یک پلو خوشمزه با کدو حلوایی را برای شما توضیح داده ایم. با این دستور، طعم اصلی شمال را به خانه خود بیاورید و از یک غذای گرم و مقوی لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید