صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی; یک وعده غذایی مقوی

طرز تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی; یک وعده غذایی مقوی

طرز تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی یک وعده غذایی مقوی

تخم پیاز شیرازی یک صبحانه یا ناهار سریع و خوشمزه است که طعم بی نظیری دارد. این غذای ساده شیرازی با کمی ذوق تبدیل به یک غذای مقوی می شود. در این بخش از مجله اکالا تا دستور پخت با ما همراه باشید تخم پیاز شیرازی به شما یاد بده

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ شیرازی

برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

پیاز سفید بزرگ 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه تخم پیاز شیرازی

برای تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی باید مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: تهیه پیاز

پیازها را به ورقه های متوسط ​​خرد کنید. دقت کنید که خلال های پیاز خیلی نازک نباشند تا در حین پخت نسوزند.

مرحله دوم: پیازها را سرخ کنید

ماهیتابه مناسبی را انتخاب کنید که ترجیحاً غیر تفلون باشد. روغن را در تابه بریزید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. درب تابه را ببندید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا پیاز با بخار خودش بپزد.

مرحله سوم: تست پخت پیاز

بعد از حدود 15 دقیقه باید یکی از پیازها را با کاردک یا قاشق تست کنید. اگر پیاز به راحتی با کفگیر دو نیم شود یعنی پخته است. در غیر این صورت، به آن زمان بیشتری بدهید.

مرحله 4: زردچوبه را اضافه کنید

بعد از اینکه پیاز کاملا پخت و دم کشید باید زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا رنگ زردچوبه در بیاید.

مرحله پنجم: تخم مرغ را اضافه کنید

تخم مرغ ها را یکی یکی بدون هم زدن داخل تابه بشکنید. سپس درب تابه را ببندید و 30 ثانیه صبر کنید تا تخم مرغ ها کمی بسته شوند. بعد از 30 ثانیه تخم مرغ ها را با لیسک یا چنگال بزنید تا مخلوط شوند.

نکات و تکنیک های تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی

مرحله 6: نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید

در این مرحله نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا نمک جذب شود. سپس روی سطح تخم مرغ ها فلفل سیاه بپاشید و درب تابه را ببندید. حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید تخم مرغ و پیاز به ته قابلمه بچسبند.

مرحله هفتم: سرو پیاز و تخم مرغ شیرازی

بالاخره نوبت سرو این غذای خوشمزه است. بعد از آماده شدن می توانید تخم پیاز را در همان تابه یا در ظرف دلخواه همراه با نان و سبزیجات سرو کنید. بنوشید!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه تخم مرغ پیاز شیرازی را به شما آموزش دادیم. اگر طعم پیاز را در غذا دوست دارید پیشنهاد می کنیم حتما این ترکیب دلچسب و ساده را امتحان کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید