در طبخ غذاهای ایرانی معمولاً از پیاز برای پختن گوشت و مرغ استفاده می شود تا بوی آن ها از بین برود. ممکن است کمی عجیب به نظر برسد، اما می توانید پیاز را بردارید و همچنان یک غذای خوش طعم داشته باشید. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه مرغ بدون پیاز را به شما آموزش می دهیم. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مرغ بدون پیاز
برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
مرغ | 4 تکه سینه یا ران |
کره | 50 گرم |
زعفران | تا حد لازم |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز | تا حد لازم |
آب | یک لیوان |
روغن | 4 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مرغ بدون پیاز
برای تهیه مرغ بدون پیاز مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله 1: ظرف مناسب را انتخاب کنید
برای تهیه این غذا نباید تکه های مرغ روی هم انباشته شوند، بنابراین باید یک تابه بزرگ انتخاب کنید که بتوانید تمام تکه های مرغ را کف آن قرار دهید.
مرحله دوم: مرغ ها را در تابه بچینید
بعد از انتخاب تابه مناسب، تکه های مرغ را کف آن بچینید و روغن و کره را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کره آب شود.
مرحله 3: زعفران را اضافه کنید
بعد از آب شدن کره، زعفران آب شده را روی مرغ ها بریزید. جوجه ها را هر چند دقیقه یکبار بچرخانید تا همه قسمت ها زعفرانی و سرخ شوند. این کار را تا جایی ادامه دهید که یک لایه زعفران روی مرغ ها را بپوشاند.
مرحله 4: سس مرغ را آماده کنید
در یک کاسه کوچک آب، رب گوجه فرنگی، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و پس از یکدست شدن سس به مرغ ها اضافه کنید. پس از افزودن سس، مرغ ها را به اطراف حرکت دهید تا مطمئن شوید که سس روی مرغ پخش شده است.
مرحله 5: مرغ را بپزید
پس از افزودن سس، درب آن را گذاشته و اجازه دهید مرغ ها روی حرارت متوسط بپزند. آب مرغ را هر 10 دقیقه یکبار چک کنید تا اگر کم بود مقدار بیشتری اضافه کنید. در نهایت مرغ را باید با سس غلیظ سرو کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه مرغ بدون پیاز:
- عدم وجود پیاز باعث بوی بد یا بد طعم مرغ نمی شود.
- کره و زعفران طعم اصلی این غذا هستند. هر چه مقدار زعفران بیشتر باشد این غذا خوشمزه تر است.
- بهتر است به جای آبلیمو صنعتی از آبلیموی تازه استفاده کنید.
- لازم نیست در ابتدا جوجه ها را برای مدت طولانی سرخ کنید.
- می توانید از ادویه کاری و پودر سیر نیز استفاده کنید.
در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه مرغ بدون پیاز آموزش دادیم پیشنهاد می کنیم این غذا را درست کنید تا طعم بسیار خوب مرغ بدون پیاز را تجربه کنید.
من لیلا هستم رشته تحصیلی من روزنامه نگاری است و همیشه از نوشتن لذت می برم، اینجا از دانش و تجربیاتم در زمینه های مختلف استفاده می کنم تا مطالب خوبی برای شما بنویسم. امیدوارم از خواندن آنها لذت ببرید.
گردآوری شده از مجله اکالا