صفحه اصلی > غذای ایرانی : مرغ طرف اسفناج؛ یک غذای محبوب شمالی

مرغ طرف اسفناج؛ یک غذای محبوب شمالی

مرغ طرف اسفناج؛ یک غذای محبوب شمالی

غذاهای بسیار متنوعی با مرغ تهیه می شود، اما یکی از خوشمزه ترین آنها مرغ اسفناج است. اصل این غذا برای منطقه شمال کشور است و کافی است یک بار این غذا را امتحان کنید تا از طرفداران پر و پا قرص آن شوید. مرغ کنار اسفناج نیز با گوشت قرمز درست می شود اما در این مطلب مجله اکالاطرز تهیه این غذای خوشمزه شمالی با مرغ را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه طرف اسفناج مرغ

برای تهیه این غذای خوشمزه برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

مرغ 4 عدد
اسفناج تازه نیم کیلو
پیاز 2 عدد
سیر 3 قرص
رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
رب انار 2 تا 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تا حد لازم
روغن تا حد لازم

طرز تهیه مرغ کنار اسفناج

برای تهیه کنار اسفناج مرغ باید مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله 1: مرغ را مزه دار کنید

در مرحله اول تکه های مرغ را در ظرفی بچینید و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید. سپس زعفران آب شده بریزید و جوجه ها را کمی ماساژ دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. ظرف را در یخچال بگذارید و 2 ساعت استراحت دهید.

2 طرز تهیه نان سیر رستورانی پیش غذای فوری و

مرحله 2: مرغ را سرخ کنید

در این مرحله در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مرغ ها را در تابه بریزید و سرخ کنید. وقتی دو طرف مرغ ها سرخ شد، آنها را از ماهیتابه خارج کنید.

مرحله 3: پیاز را سرخ کنید

یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در همان ماهیتابه ای که مرغ ها را سرخ کردید سرخ کنید. بعد از سبک شدن پیازها نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه طرف اسفناج مرغ

مرحله 3: سس را آماده کنید

وقتی پیازها طلایی شدند، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک قاشق غذاخوری رب انار اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس یک لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا سس به نقطه جوش برسد.

مرحله 4: مرغ را با سس بپزید

مرغ های سرخ شده را در قابلمه بریزید و وقتی سس به جوش آمد آن را به مرغ اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بپزد تا سس غلیظ شود.

مرحله 5: اسفناج را بپزید

اسفناج ها را خوب بشویید و در قابلمه بخارپز کنید. سپس یک پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید. در تابه ای روغن بریزید و پیاز و سیر رنده شده را به همراه نمک و زردچوبه تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک قاشق غذاخوری رب انار را اضافه کنید و هم بزنید. سپس اسفناج های پخته شده را در تابه بریزید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. در مرحله آخر زعفران را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه مرغ کنار اسفناج

مرحله 6: مرغ و اسفناج را با هم ترکیب کنید

اسفناج مزه دار شده را به مرغ اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با هم بپزند. سپس در ظرف مورد نظر با برنج سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه مرغ کناری اسفناج:

  • برای تهیه زعفران دم کرده غلیظ بهتر است ابتدا زعفران را به تنهایی ساییده و سپس به ازای هر قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری آب جوش و ۲ تکه یخ اضافه کنید. سپس زعفران را در ظرف دربسته در فریزر قرار دهید. قبل از استفاده اجازه دهید تا در دمای اتاق یخ زدایی شود.
  • برای تهیه این غذا استفاده از رب انار شیرین پیشنهاد می شود اما می توانید بنا به ذائقه خود رب انار شیرین را نیز اضافه کنید.
  • برای شستن اسفناج حتما آن را چند دقیقه در آب خیس کنید تا ماسه ریز گرفته شود.
  • بهتر است اسفناج را زمانی که خیس است خرد نکنید، زیرا باعث از بین رفتن مواد مغذی می شود.
  • برای تهیه این غذا از اسفناج درشت و تیره استفاده نکنید.
  • اسفناج را به قطعات 4 سانتی متری برش دهید.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه کنار اسفناج مرغ به شما آموزش دادیم پیشنهاد می کنیم حتما این غذای خوشمزه شمالی را امتحان کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه پوره پلو با کدو تنبل; در راه شمالی

آیا هوس یک غذای خوشمزه شمالی را دارید؟ ماش پلو با کدو…

۱۴۰۳-۰۷-۳۰

طرز تهیه خورش نارنگی; یک خورش متفاوت با طعم عالی

شاید نام این خورش را نشنیده باشید. خورش نارنگی یکی از خورش…

۱۴۰۳-۰۷-۳۰

پیاز اردبیلی پلو با گوشت چرخ کرده; دستور پخت یک غذای خوشمزه محلی

غذاهای محلی همیشه خوشمزه و جذاب هستند. یکی از این غذاها پیاز…

۱۴۰۳-۰۷-۲۸

دیدگاهتان را بنویسید