صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خورش نارنگی; یک خورش متفاوت با طعم عالی

طرز تهیه خورش نارنگی; یک خورش متفاوت با طعم عالی

2 طرز تهیه نان سیر رستورانی پیش غذای فوری و

شاید نام این خورش را نشنیده باشید. خورش نارنگی یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش پیداست با نارنگی درست می شود. این خورش علاوه بر طعم خوب و مطبوع از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. ما امروز در این بخش هستیم مجله اکالا طرز تهیه این خورش جذاب را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش نارنگی

مواد لازم برای تهیه خورش نارنگی به شرح زیر است:

نارنگی 4 عدد
پیاز 1 قطعه بزرگ
خورش گوشت (گوشت گوسفند یا گوساله) 300 گرم
آب جوش 1 فنجان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع 3-4 قاشق غذاخوری
با تشکر 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه تا حد لازم

مراحل تهیه خورش نارنگی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 50-60 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 1 الی 2 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش متفاوت و جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه نارنگی

ابتدا نارنگی ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.

در این مرحله بهتر است دانه های نارنگی را به کمک چاقو جدا کنید تا خورش تلخ نشود.

می توانید در خورش از قاچ نارنگی کامل یا نیمه بریده استفاده کنید.

حتما از نارنگی های شیرین و آبدار استفاده کنید. نارنگی خشک یا خیلی ترش ممکن است طعم نهایی خورش را تغییر دهد.

مراحل تهیه خورش نارنگی

مرحله دوم: تهیه پیاز و گوشت

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید.

در قابلمه ای که قرار است خورش را در آن بپزید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

پیازها باید خوب طلایی شوند تا عطر خورش زیاد شود. سپس گوشت خورشتی را به پیازها اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.

مرحله سوم: زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

بعد از تفت دادن گوشت، زردچوبه را به محتویات قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن گرفته شود.

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.

رب گوجه فرنگی رنگ و غلظت مناسبی را در خورش ایجاد می کند.

مرحله چهارم: اضافه کردن آب و پختن گوشت

آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. باید اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد تا نرم شود.

این مرحله بسته به نوع گوشتی که استفاده می کنید ممکن است حدود 30 تا 40 دقیقه طول بکشد.

با این دستور خورش نارنگی حرفه ای بپزید

مرحله پنجم: اضافه کردن نارنگی

وقتی گوشت به خوبی پخته شد، تکه های نارنگی را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

نارنگی ها نیازی به پخت طولانی مدت ندارند و زود نرم می شوند.

آنها را در 10 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید تا طعم آنها حفظ شود و له نشوند.

مرحله ششم: چاشنی خورش را تنظیم کنید

در این مرحله آبلیمو، شکر، دارچین، نمک و فلفل را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر خورش بپزد.

طعم خورش باید بین ترش و شیرین متعادل باشد. مقدار شکر و آب لیمو را به سلیقه خود تنظیم کنید.

می توانید به سلیقه خود از کمی زعفران نیز استفاده کنید.

دستور پخت یک غذای خوشمزه پاییزی

مرحله هفتم: تزیین و سرو خورش نارنگی

خورش نارنگی جذاب و خوشمزه شما آماده سرو است.

آن را در ظرف سرو بریزید و با خلال نارنگی تازه و خلال پسته یا بادام تزئین کنید. این خورش را می توانید با زعفران یا برنج ساده میل کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است. اگر شما هم علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، توصیه می کنیم در روزهای سرد پاییزی از خوردن این خورش غافل نشوید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه سوپ چغندر + نکات و تکنیک ها

سوپ چغندر یکی از خاص ترین و مقوی ترین انواع سوپ است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه حجه پلو مجلسی با خورش هویج; گام به گام + نکات

فیله هویج یکی از غذاهای سنتی ایرانی خوش عطر و محبوب است.…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی + نکات و ترفندها

لوبیا پیلو، این غذای پرطرفدار که طعم آن هر ایرانی را به…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

دیدگاهتان را بنویسید