4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس
شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی بدن را در روزهای سرد پاییز و زمستان تقویت می کند. می توانید این غذای ارزشمند را به تنهایی مصرف …
طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس
با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد طبیعی، می توانید برنجی با رنگ های مختلف از جمله بنفش، صورتی، آبی، سبز و نارنجی داشته باشید. در این …
طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس
خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می شناسند یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترش شمالی با مرغ است که طعم بسیار لذیذ و متفاوتی نسبت به سایر …
طرز تهیه سوپ جو + نکات و فرهای عکس
سوپ جو یکی از محبوب ترین انواع سوپ در سراسر جهان است. برای تهیه این سوپ از روش های مختلفی استفاده می شود که سوپ جو قرمز یکی از خوشمزه ترین انواع …
طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس
آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد پاییز و زمستان است که قدمت آن به دوران ناصرالدین شاه قاجار می رسد. جالب است بدانید در آن زمان …
طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس
آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان است. این سوپ نه تنها در مهمانی ها و مجالس خاص سرو می شود، بلکه به عنوان نمادی از هویت …
طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس
یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است. این غذا با ترکیب جالبش طعم بسیار متفاوتی دارد. در این بخش از مجله اکالا با ما همراه باشید تا …
طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس
سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است که می توانید آن را به راحتی در منزل با مواد ساده و در دسترس تهیه کنید. این سوپ بسیار …
طرز تهیه دلمه با سس مخصوص + نکات و فرهای عکس
دلمه نوعی دلمه متفاوت و خوشمزه است. برای تهیه آن باید ترکیبی از گوشت چرخ کرده، پیاز، لپه و سایر مواد را سرخ کنید و داخل آن بگذارید و در سس مخصوص …
طرز تهیه رول کلم + نکات و فرهای عکس
پوست کلم یکی از غذاهای بسیار محبوب و سنتی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. تهیه این دمنوش در منزل کار سختی نیست و به راحتی می توانید با …