طرز تهیه غذای ماهیچه ای (مهمانی و مخصوص ناهار)
غذای ماهیچه ای یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانیان است که با گوشت گوسفند و ادویه های معطر تهیه می شود. این غذا معمولا در مهمانی ها و مجالس سرو می …
طرز تهیه اریک پلو با زردآلو (طعم اصیل زنجان برای نهار)
اریک پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب زنجانی است که با ترکیب برنج، گوشت چرخ کرده، زردآلو خشک و ادویه های معطر تهیه می شود. این غذا طعم شیرین و ترش …
طرز تهیه زردآلو پلو; یک ناهار مهمانی محبوب
زردآلو پلو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب برنج، زردآلو و مرغ تهیه می شود. برای تهیه این غذا نکات ریز و درشتی وجود دارد که می …
طرز تهیه گیلاس پیلو (شام و مهمانی تابستانی)
گیلاس پلو یکی از متفاوت ترین غذاهای ایرانی است که شباهت زیادی به پلو آلبالو دارد، فقط برای تهیه آن از آلبالو استفاده می شود. طعم این پلو مخلوط شیرین تر از …
برای ناهار کوفته زرشک و زردآلو بپزید (مناسب تابستان)
کوفته شاه توت و زردآلو یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که طعم ترش و شیرین آن برای هر سلیقه ای جذاب است. برای تهیه این غذا به مواد ساده …
طرز تهیه کوفته برگ گیلاس (ایده ای متفاوت برای ناهار)
دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. اما آیا تا به حال به استفاده از برگ درخت گیلاس به جای برگ مو فکر کرده اید؟ این ایده ممکن است در …
2 طرز تهیه خورش چغارتمه (طعم اصیل گیلانی برای نهار)
خورش چغارتمه یکی از غذاهای سنتی و لذیذ گیلان است که با ترکیب چغندر، مرغ و ادویه های مخصوص تهیه می شود. این خورش طعم ترش و شیرینی دارد و معمولا با …
طرز تهیه پیلو آلبالو با گوشت چرخ کرده (ناهار مهمانی)
گیلاس پلو یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که طعم ترش آلبالو و عطر برنج را با هم ترکیب کرده و طعمی منحصر به فرد ایجاد می کند. افزودن گوشت …
طرز تهیه کوکو عدس و سیب زمینی (مغذی و خوشمزه برای شام)
کوکو عدس و سیب زمینی یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی است که تهیه آن بسیار آسان است. این کاکائو سرشار از پروتئین، فیبر و آهن است و می توان آن را …
طرز تهیه شام عدس (یک شام خوشمزه در 3 دقیقه)
شام عدس دال یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از عدس عدس، پیاز، سیب زمینی و ادویه تهیه می شود و سرشار از مواد مغذی است. در این مقاله از …