طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار + نکات و عکس
مرغ ترش یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد. یکی از این روش ها ترکیب مرغ با رب انار و زرشک …
طرز تهیه خورش سبزی + نکات و فنون
خورشت قورمه سبزی یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که نه تنها در ایران، بلکه در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه خورش سبزی تهرانی اگرچه تفاوت های خاصی با …
طرز تهیه کوفته شلغم و نخودچی + نکات و تکنیک ها
اگر به دنبال یک غذای گیاهی خوشمزه و سالم هستید، کوفته شلغم و نخود انتخابی عالی برای شماست. این کوفته علاوه بر طعم مطبوع، حاوی خواص شلغم نیز می باشد. در این …
طرز تهیه هویج پلو با مرغ; غذای خانگی با نکات کوچک برای خوش طعم شدن
هویج برنج با مرغ یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که به روش های مختلف تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه این غذای خوشمزه را به …
طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج + نکات و وافل
کوفته سیب زمینی و هویج یک غذای ساده، بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه کوفته …
طرز تهیه اسفناج پلو با هویج + نکات و تکنیک ها
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت هستید، اسفناج پلو را با هویج امتحان کنید. این غذا در عین حال بسیار خوشمزه است. در این بخش از مجله اکالا برای آماده …
طرز تهیه ته دیگ ماست و زعفران + نکاتی برای خوش طعم شدن آن
ماست و زعفران ته قابلمه یکی از خوشمزه ترین انواع تدیگ است که علاوه بر طعم بسیار پرطرفدار و پرطرفدار، زیبایی غذای شما را نیز چندین برابر می کند. در این مقاله …
راز آشپزی باستانی؛ نان و غذای بره به سبک اشکانی
نان و غذای بره یکی از غذاهای تاریخی و باستانی ایرانی است که به دوره اشکانی باز می گردد. در آن زمان همه اقشار جامعه این غذای لذیذ را مصرف می کردند. …
طرز تهیه خورش سبزی کرفس + نکات و تکنیک ها
خورش سبزی کرفس یکی از غذاهای بسیار سبک و مقوی است که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. این خورش طعم بی نظیر و جذابی دارد. در این …
طرز تهیه سوپ چغندر + نکات و تکنیک ها
سوپ چغندر یکی از خاص ترین و مقوی ترین انواع سوپ است که از ترکیب انواع سبزیجات و مرغ تهیه می شود. در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا شما می …