طرز تهیه بورانی چغندر; پیش غذای خوشمزه ایرانی
برگ چغندر بورانی یکی از پیش غذا های خوشمزه ایرانی است که از ترکیب برگ چغندر پخته و ماست تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالاروش تهیه برگ چغندر بورانی …
طرز تهیه کرفس پلو مجلسی (با گوشت و بدون گوشت)
کرفس پلو یکی از خوش طعم ترین و خوش طعم ترین غذاهای ایرانی است که می توانید آن را با تکه های گوشت، چرخ کرده یا بدون گوشت تهیه کنید. در این …
طرز تهیه کتلت هویج خانگی; با گوشت و بدون گوشت
کتلت هویج یک غذای خوشمزه و متفاوت است که می توانید آن را با گوشت یا بدون گوشت تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا با مراحل آماده سازی می توانید …
طرز تهیه ته چین مجلسی + نکات و ترفندهای آن
تکین مجلسییکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. برخی تکین را با گوشت گوسفند و برخی با مرغ تهیه می کنند. در …
طرز تهیه خورش با رب انار; خورش خاص ایرانی
در غذاهای ایرانی انواع خورش وجود دارد و هر کدام طعم خاص و منحصر به فرد خود را دارند. یکی از این خورش های خوشمزه که شاید اسمش را نشنیده باشید. خورش …
3 طرز تهیه خورش گل کلم; یک غذای کامل و مقوی
خورش گل کلم یکی از خوشمزه ترین خورش های سنتی است که هم با گوشت و هم با مرغ تهیه می شود. این غذا طعم بسیار لذیذی دارد و پر خاصیت است. …
طرز تهیه بدنه؛ غذای دوران صفویه
چلقمه، این غذای اصیل ایرانی، در زمان صفویه به عنوان یکی از غذاهای مورد علاقه دربار و مردم عادی شناخته می شد. در این مقاله از مجله اکالا ما قصد داریم دستور …
طرز تهیه لوبیا پلو با ماهیچه مجلسی + پا و پنکه و نوک
لوبیا و برنج با ماهیچه یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه لوبیا و …
طرز تهیه کاکائو شلغم; طعمی متفاوت و خوشمزه
شلغم کوکو یکی از انواع مختلف و جذاب کاکائو است که می توانید آن را به راحتی در منزل با چند ماده ساده برای یک غذای جذاب و سبک پاییزی تهیه کنید. …
طرز تهیه سوپ برگ چغندر; سنتی، خوشمزه و مقوی
سوپ چغندر یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است و به دلیل داشتن مواد مغذی برای فصول سرد بسیار مناسب است. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه سوپ …