طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم
سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است که می توان در فصل سرد سال تهیه کرد. وجود برگ چغندر در این سوپ ارزش غذایی آن را بسیار …
طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه
بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به دلیل طعم بی نظیرش جایگاه ویژه ای در قلب صفویان به ویژه شاه عباس داشت. در این مقاله از مجله …
طرز تهیه کوفته انار دان + نکات و ترفندهای آن
کوفته انار یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی با طعم ترش و شیرین است که به خصوص در فصل انار طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله اکالاروش تهیه کوفته …
طرز تهیه مرغ کبابی مانند رستوران ها + نکات و تکنیک ها
مرغ کبابی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که اگر از مواد مناسب برای چاشنی آن استفاده کنید، طعم آن مانند مرغ کبابی رستورانی است. در این مقاله از مجله اکالا شما …
طرز تهیه بورانی چغندر; پیش غذای خوشمزه ایرانی
برگ چغندر بورانی یکی از پیش غذا های خوشمزه ایرانی است که از ترکیب برگ چغندر پخته و ماست تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالاروش تهیه برگ چغندر بورانی …
طرز تهیه کرفس پلو مجلسی (با گوشت و بدون گوشت)
کرفس پلو یکی از خوش طعم ترین و خوش طعم ترین غذاهای ایرانی است که می توانید آن را با تکه های گوشت، چرخ کرده یا بدون گوشت تهیه کنید. در این …
طرز تهیه کتلت هویج خانگی; با گوشت و بدون گوشت
کتلت هویج یک غذای خوشمزه و متفاوت است که می توانید آن را با گوشت یا بدون گوشت تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا با مراحل آماده سازی می توانید …
طرز تهیه ته چین مجلسی + نکات و ترفندهای آن
تکین مجلسییکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. برخی تکین را با گوشت گوسفند و برخی با مرغ تهیه می کنند. در …
طرز تهیه خورش با رب انار; خورش خاص ایرانی
در غذاهای ایرانی انواع خورش وجود دارد و هر کدام طعم خاص و منحصر به فرد خود را دارند. یکی از این خورش های خوشمزه که شاید اسمش را نشنیده باشید. خورش …
3 طرز تهیه خورش گل کلم; یک غذای کامل و مقوی
خورش گل کلم یکی از خوشمزه ترین خورش های سنتی است که هم با گوشت و هم با مرغ تهیه می شود. این غذا طعم بسیار لذیذی دارد و پر خاصیت است. …