طرز تهیه رستوران اکبرجوجه اصیل + نکات و فنون
اکبر جوجه یکی از محبوب ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که در سادگی بسیار جذاب است و اغلب در مهمانی ها و مجالس سرو می شود. در این مقاله از …
طرز تهیه «تاس کباب با» + نکات و فنون
تاس کباب یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه است که با میوه های پاییزی درست می شود. در این مقاله از مجله اکالاروش تهیه تاس کبابی ما به صورت کامل و …
طرز تهیه آش کدو حلوایی گیلانی + نکات و فنون
یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ، آش کدو حلوایی است که با طعمی خاص و متفاوت طرفداران زیادی دارد. این سوپ در شهرهای مختلف به روش های مختلفی طبخ می شود. در …
طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار + نکات و عکس
مرغ ترش یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد. یکی از این روش ها ترکیب مرغ با رب انار و زرشک …
طرز تهیه خورش سبزی + نکات و فنون
خورشت قورمه سبزی یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که نه تنها در ایران، بلکه در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه خورش سبزی تهرانی اگرچه تفاوت های خاصی با …
طرز تهیه کوفته شلغم و نخودچی + نکات و تکنیک ها
اگر به دنبال یک غذای گیاهی خوشمزه و سالم هستید، کوفته شلغم و نخود انتخابی عالی برای شماست. این کوفته علاوه بر طعم مطبوع، حاوی خواص شلغم نیز می باشد. در این …
طرز تهیه هویج پلو با مرغ; غذای خانگی با نکات کوچک برای خوش طعم شدن
هویج برنج با مرغ یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که به روش های مختلف تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه این غذای خوشمزه را به …
طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج + نکات و وافل
کوفته سیب زمینی و هویج یک غذای ساده، بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه کوفته …
طرز تهیه اسفناج پلو با هویج + نکات و تکنیک ها
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت هستید، اسفناج پلو را با هویج امتحان کنید. این غذا در عین حال بسیار خوشمزه است. در این بخش از مجله اکالا برای آماده …
طرز تهیه ته دیگ ماست و زعفران + نکاتی برای خوش طعم شدن آن
ماست و زعفران ته قابلمه یکی از خوشمزه ترین انواع تدیگ است که علاوه بر طعم بسیار پرطرفدار و پرطرفدار، زیبایی غذای شما را نیز چندین برابر می کند. در این مقاله …