طرز تهیه خورش قیمه اسفناج; طعمی اصیل و ایرانی
خورش قیمه و اسفناج یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی است. این خورش ترکیبی از خورش اسفناج آلو و خورش قیمه با ظاهری متفاوت و جذاب است. اگر علاقه مند به …
طرز تهیه فراموش شده ترین غذای گیلان; خبیس پلا
خبیس پلا یکی از قدیمی ترین و فراموش شده ترین غذاهای گیلانی است. این غذا ترکیبی از برنج، گردو و ادویه های مخصوص است که بسیار مقوی و خوشمزه است. خبیس پلا …
طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج; مغذی و سالم
بیشتر مردم از گل کلم فقط برای تهیه نمک و ترشی استفاده می کنند در حالی که گل کلم را می توان در بسیاری از غذاها استفاده کرد که یکی از آنها …
طرز تهیه جوانه لوبیا با ماهیچه; شاهکار آشپزی ایرانی
لوبیا و برنج با ماهیچهعطر خاطرات خوبی را تداعی می کند. این غذای اصیل ایرانی با ترکیب دلپذیر حبوبات، برنج زعفرانی و گوشت آبدار، یک غذای کامل و خوشمزه است. در این …
طرز تهیه سس زرشک حرفه ای برای مرغ مجلسی
پلو زرشک با مرغ یکی از پرطرفدارترین و پرطرفدارترین غذاهایی است که می توان آن را به روش های مختلف طبخ کرد. تهیه این غذا با سس زرشک طعم و رنگ بسیار …
طرز تهیه پلو اسفناج با رب انار; یک غذای خوش عطر ایرانی
اسفناج پلو با رب انار یک غذای ایرانی خوش طعم و خوش عطر است که به روش های مختلفی تهیه می شود. برخی این غذا را با مرغ و برخی با گوشت …
طرز تهیه کراست کدو تنبل؛ ترکیبی پاییزی از سنت و نوآوری
دلمه کدو تنبل یکی از خوشمزه ترین انواع دلمه است. در این دلمه پاییزی از کدو حلوایی به عنوان ظرف دلمه استفاده می شود که با مواد میانی مختلف پر شده است. …
طرز تهیه لوبیا و پلو با دنده گوسفندی; برای مهمانی ها
باقلی پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این غذا به روش های مختلفی تهیه می شود و یکی از محبوب ترین غذاهایی است که در مهمانی ها …
کسانی که از پای مرغ متنفرند آن را با این دستور می خورند
غذای پای مرغ یکی از غذاهای سنتی و مقوی است که در فرهنگ های مختلف به روش های مختلفی تهیه می شود. این غذا برای شما بسیار مفید است و اگر آن …
طرز تهیه پوره پلو با کدو تنبل; در راه شمالی
آیا هوس یک غذای خوشمزه شمالی را دارید؟ ماش پلو با کدو تنبل ترکیبی بی نظیر از عطر برنج و شیرینی کدو تنبل است و انتخابی عالی برای شماست. در این بخش …