صفحه اصلی > غذای ایرانی : برای شام کوفته بوقلمون و گیلاس بپزید!

برای شام کوفته بوقلمون و گیلاس بپزید!

برای شام کوفته بوقلمون و گیلاس بپزید

در دنیای آشپزی، ترکیب طعم های مختلف می تواند تجربه ای منحصر به فرد و لذت بخش را به ارمغان بیاورد. کوفته بوقلمون و آلبالو نمونه ای از این خلاقیت ها هستند که شاید در نگاه اول عجیب به نظر برسند اما طعم فوق العاده ای دارند. این غذا می تواند یک شام خوشمزه و متفاوت برای خانواده و دوستان شما باشد. در این بخش از وبلاگ اکالا برای آماده سازی با ما همراه باشید کوفته بوقلمون و گیلاس شناختن

مواد لازم برای تهیه کوفته بوقلمون و آلبالو

برای تهیه کوفته بوقلمون و آلبالو به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت بوقلمون 900 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1/2 فنجان
سیر 6 عشق
خردل 1 قاشق سوپ خوری
سس ووسترشر 1 قاشق چایخوری
گیلاس بدون هسته خشک به مقدار مورد نظر
ریحان به مقدار مورد نظر
پوست لیمو ترش به مقدار مورد نظر
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
آویشن خشک به مقدار مورد نظر
فلفل قرمز به مقدار مورد نظر
روغن کافی

طرز تهیه کوفته بوقلمون و آلبالو

برای تهیه این غذای خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده سازی مواد

برای شروع، باید گوشت بوقلمون را چرخ کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس ریحان را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. در مرحله بعد باید سیر و پوست لیمو را رنده کنید و به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، آویشن، سس خردل و سس ورسترشایر به گوشت اضافه کنید. همه مواد را کاملا و خوب مخلوط کرده و ورز دهید.

مرحله دوم: طعم دادن به کوفته ها

مخلوط کوفته را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

مرحله سوم: شکل دادن به کوفته ها

به اندازه یک گردو از مخلوط کوفته بردارید و به شکل توپ درآورید. وسط هر گلوله یک گیلاس خشک قرار دهید و روی آن را کاملا بپوشانید.

مرحله چهارم: کوفته ها را سرخ کنید

تابه ای را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و به اندازه ای روغن اضافه کنید تا گرم شود. سپس کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید تا یکدست طلایی شوند.

طرز تهیه پلو شاه عباسی یک ناهار اصیل و خوشمزه

مرحله پنجم: گرم کردن فر

در این مرحله باید فر را گرم کرده و روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات و تکنیک های تهیه کوفته بوقلمون و آلبالو

مرحله ششم: پخت نهایی کوفته ها

کوفته های سرخ شده را در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.

نکته: می توانید قبل از گذاشتن کوفته ها در فر مقداری پنیر رنده شده روی آنها بپاشید تا خوشمزه تر شوند.

مرحله هفتم: کوفته بوقلمون و گیلاس را سرو کنید

کوفته های پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با مقداری برگ ریحان تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه کوفته بوقلمون و آلبالو را به شما آموزش دادیم. این کوفته طعم بی نظیر و لذیذی دارد و به راحتی می توانید این غذای لذیذ را در منزل خود تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید