صفحه اصلی > غذای ایرانی : خورش فسنجان را بدون گردو درست کنید

خورش فسنجان را بدون گردو درست کنید

خورش فسنجان را بدون گردو درست کنید

خورش فسنجان بدون شک یکی از 3 خورش مورد علاقه هر ایرانی است. این غذای محبوب از ترکیب مرغ یا گوشت قرمز با گردو و رب انار تهیه می شود. اما برای تنوع می توانید آن را با مغزهای دیگر مانند فندق و کنجد درست کنید. در این مقاله آشپزی از مجله اینترنتی اکالابا ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش فسنجان با کنجد را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم خورش فسنجان با کنجد

برای تهیه این خورش خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

مرغ 6 عدد ران
پیاز 2 عدد
کنجد آسیاب شده 10 قاشق غذاخوری
رب انار نیم پیمانه
شکر قهوه ای 3 قاشق غذاخوری
آب 5 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه تا حد لازم
زعفران به دلخواه
روغن تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

طرز تهیه خورش فسنجان بدون گردو

برای تهیه این خورش مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله 1: دانه های کنجد را بشویید

ابتدا باید کنجد خام را نمک بزنید. برای این کار، کنجد را در یک کاسه بزرگ بریزید و چندین بار با آب سرد بشویید تا تمام دانه های کنجد و چوب های کوچک روی آب شناور شوند. سپس به آرامی سطح آب را خالی کنید. این کار را چندین بار تکرار کنید. بعد از آن کاسه را پر از آب کنید و کنجد را کم کم داخل آبکش خالی کنید و آب را یکی یکی داخل کاسه بریزید. این کار را در گهواره انجام دهید تا ماسه در ته کاسه باقی بماند.

مرحله دوم: کنجد را تفت دهید

بعد از اینکه کنجدها را خوب شستید روی پارچه تمیزی پهن کنید و بگذارید ۲ ساعت ترجیحا در آفتاب خشک شوند. بعد از خشک شدن دانه های کنجد، آن ها را در تابه ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. وقتی کنجد شروع به بیرون زدن از ماهیتابه کرد، وقت آن است که شعله را خاموش کنید.

مرحله 3: دانه های کنجد را آسیاب کنید

کنجد تفت داده شده را در آسیاب بریزید و خوب خرد کنید تا روغن کنجد خارج شود.

طرز تهیه خورش فسنجان با کنجد

مرحله چهارم: مرغ را سرخ کنید

یک تابه عمیق بردارید و روغن بریزید و تکه های مرغ را داخل آن قرار دهید تا سرخ شوند. در حالی که مرغ در حال سرخ شدن است، با برس روی مرغ زعفران بمالید. پس از سرخ شدن مرغ ها آنها را از ماهیتابه خارج کنید.

مرحله 5: پیاز را سرخ کنید

پیازها را با رنده درشت رنده کنید و در ماهیتابه ای که مرغ را در آن سرخ کرده اید بریزید. زردچوبه را به آن اضافه کنید و پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

مرحله 6: دانه های کنجد را اضافه کنید

بعد از سرخ شدن پیازها به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری پودر کنجد تفت داده شده اضافه کنید و با پیاز مخلوط کنید. پیاز و کنجد را چند دقیقه تفت دهید سپس آب را اضافه کنید.

مرحله 7: همه مواد را با هم ترکیب کنید

در این مرحله شکر، رب انار، زعفران، نمک و فلفل را به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. سپس تکه های مرغ سرخ شده را در ظرف بریزید و در تابه را بپوشانید. اجازه دهید مواد به مدت 2 ساعت روی حرارت متوسط ​​بپزند تا روغن آن گرفته شود.

طرز تهیه خورش فسنجان با کنجد

نکات کلیدی برای تهیه فسنجان با کنجد:

  • می توانید فسنجان را با گوشت چرخ کرده قرمز هم درست کنید.
  • مقدار شکر و رب انار کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد که می توانید آنها را کم یا زیاد کنید.
  • می توانید به جای شکر از شیره خرما استفاده کنید.
  • می توانید به جای رب انار از آب انار هم استفاده کنید اما رب انار غلظت بیشتری به خورش می دهد.
  • برای داشتن خورش غلیظ‌تر می‌توانید از کدو یا هویج هم استفاده کنید.
  • برای گرفتن تلخی کنجد حتما آنها را کمی تفت دهید.
  • می توانید از مخلوط گردو و کنجد نیز در این خورش استفاده کنید.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه خورش فسنجان با کنجد آموزش دادیم می توانید با دستور گفته شده این غذای خوشمزه را درست کنید و طعمی لذیذ و جدید را تجربه کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید