صفحه اصلی > غذای ایرانی : شوید برنج با مرغ؛ یک غذای مهمانی در کمترین زمان

شوید برنج با مرغ؛ یک غذای مهمانی در کمترین زمان

شوید برنج با مرغ؛ یک غذای مهمانی در کمترین زمان

شوید پلو یکی از خوشمزه ترین و دوست داشتنی ترین غذاهایی است که در ایران طرفداران زیادی دارد. در کنار شوید پلو می توانید از فرآورده های گوشتی مانند مرغ، ماهی و ماهیچه استفاده کنید. ما در این مقاله از مجله اکالا ما قصد داریم دستور پخت را آماده کنیم شوید برنج با مرغ برای شما توضیح دهد پس با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه پلو با مرغ

مواد لازم برای تهیه پلو با مرغ برای 6 نفر به شرح زیر است:

برنج 5 فنجان
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
هویج 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده 1 فنجان
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
ادویه (زردچوبه و فلفل قرمز) به اندازه لازم
روغن یک فنجان
کاهو برای کف قابلمه 2 تا 3 برگ
شوید خشک یا تازه تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه مرغ پلو

برای تهیه شوید پلو با مرغ باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: پیاز را سرخ کنید

ابتدا یک قابلمه را آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید.

پیاز پوست کنده را بشویید، برش دهید.

حالا شعله گاز را روشن کنید. وقتی روغن کمی داغ شد پیازها را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

مرحله دوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

وقتی پیاز کمی تفت خورد نمک و زردچوبه و ادویه را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا ادویه و پیاز کمی در روغن تفت داده شود.

رب را اضافه کرده و خوب با روغن مخلوط کنید و تفت دهید.

بهتر است رب را در روغن سرخ کنید تا رنگ خوبی بگیرد. البته شعله گاز را حتما روی کم بگذارید. با این کار خورش و مرغ خوش رنگ می شوند.

مرحله سوم: تکه های مرغ را سرخ کنید

در این مرحله در ظرفی جداگانه مقدار کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن تکه های مرغ را که خوب شستید (بدون پوست) در روغن داغ دو طرف سرخ کنید تا بوی قلوه مرغ گرفته شود.

مرغ سرخ شده را به پیاز، ادویه و رب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. در این زمان هویج را از قبل بشویید و پوست آن را بگیرید و چهار قسمت کنید و به مرغ اضافه کنید.

فلفل دلمه ای را به همین ترتیب بشویید و به مکعب های کوچک برش دهید و به مرغ اضافه کنید.

مرحله چهارم: پختن مرغ

3 لیوان آب اضافه کنید و وقتی جوش آمد شعله را کم کنید تا مرغ آرام آرام بپزد.

وقتی آب مرغ در حال جوشیدن است، بوی شیرین فلفل دلمه ای به مشام می رسد.

هویه و فلفل دلمه ای بو و طعم خوبی به مرغ می دهد. در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ بپزد.

شوید پلو با مرغ: طعمی که هرگز فراموش نمی کنید

مرحله پنجم: پختن برنج

هنگام پخت پلو بهتر است از برنج ایرانی درجه یک استفاده کنید. اگر از برنج مرغوب استفاده می کنید، بهتر است آن را با نیم گرم آب و کمی سنگ نمک چند ساعت خیس کنید و صبر کنید تا برنج خیس بخورد.

برنج ایرانی هر چه قدیمی تر باشد پخت بهتری دارد وگرنه پختن برنج تازه دقت زیادی می خواهد وگرنه کهنه می شود. برنج تازه را هرگز نباید خیس کرد.

برای پخت برنج یک قابلمه را انتخاب کنید و مقداری آب در آن بریزید و روی گاز بگذارید.

وقتی آب به جوش آمد، کمی نمک اضافه کنید، برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید و بگذارید برنج ور بیاید.

مرحله ششم: آبکش کردن برنج

وقتی برنج روی آب بود، زمان آبکش کردن است. اما دوباره چک کنید، یک یا دو تکه برنج را با دست فشار دهید. اگر کمی له شد زمان آبکشی است.

مرحله هفتم: شوید و برنج را بجوشانید

داخل قابلمه ته قابلمه کمی روغن بریزید و کاهو را کف قابلمه بچینید.

مقداری برنج را با کفگیر بریزید و شوید خشک را روی برنج بپاشید. به همین ترتیب به اضافه کردن برنج و شوید ادامه دهید تا برنج دم بکشد.

بعد از اینکه برنج دم کشید، شعله را کم کنید تا برنج خوب دم بکشد.

زعفران خشک را آماده کنید و کمی به مرغ و کمی به برنج زعفرانی اضافه کنید.

دستور پخت آسان پودینگ برنج با مرغ برای هر آشپزی است

مرحله 8: سرو کنید

مرغ آماده شده را با برنج دم کرده به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

این غذا با سالاد شیرازی و ماست بسیار مطبوع است. بنوشید!

در این مقاله از مجله آشپزی طرز تهیه شوید پلو با مرغ را برای شما توضیح داده ایم. پیشنهاد می کنیم این غذای ساده و در عین حال شیک را در خانه درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید