صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه آبگوشت اسفناج; قوی و معتبر

طرز تهیه آبگوشت اسفناج; قوی و معتبر

طرز تهیه آبگوشت اسفناج قوی و معتبر

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه و مقوی است. آبگوشت اسفناج یکی از انواع این غذای مقوی است که در فصل سرما طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این آبگوشت خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

برای تهیه آب اسفناج ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید سپس گوشت و حبوبات را به همراه آب اضافه کنید تا بپزد. بعد از پختن آنها، اسفناج تفت داده شده را به همراه سیب زمینی، لیمو، ادویه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت اسفناج

برای تهیه این آبگوشت مغذی برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

بره روی استخوان 500 گرم
اسفناج 500 گرم
پیاز 1 عدد
نخود فرنگی نیم پیمانه
لوبیا سفید یا قرمز نیم پیمانه
سیب زمینی 2 عدد متوسط
لیمو عمانی 2 تا 3 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه تا حد لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
روغن تا حد لازم

طرز تهیه آبگوشت اسفناج

برای درست کردن این غذای خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: پیاز و گوشت را سرخ کنید

پیاز را بشویید و پوست بگیرید سپس ریز خرد کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

نخود و لوبیا خیس خورده را به مواد اضافه کنید و 6 تا 8 لیوان آب بریزید و بگذارید گوشت و حبوبات با حرارت ملایم بپزند.

مرحله 2: مواد را آماده کنید

اسفناج ها را بشویید و خرد کنید. در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و اسفناج های خرد شده را کمی تفت دهید تا حجم آنها کم شود.

سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید و هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کنید.

با چاقو لیمو را از چند جا سوراخ کنید.

طرز تهیه آبگوشت اسفناج

مرحله 3: مواد را با هم ترکیب کنید

بعد از پختن گوشت و حبوبات، اسفناج، سیب زمینی، آبلیمو، نمک و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید تا نرم شود.

نکات تکمیلی برای تهیه آبگوشت اسفناج:

  • برای تهیه آبگوشت بهتر است از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده شود، زیرا استخوان ها طعم و عصاره خاصی به غذا می دهند.
  • اگر از گوشت بدون استخوان استفاده می کنید، بهتر است مقداری مغز به آن اضافه کنید.
  • تفت دادن اسفناج باعث تلخ نشدن آن می شود و طعم خوبی به غذا می دهد.
  • نخود و لوبیاها را حتما از شب قبل خیس کنید تا پف کنند و پخت راحت تری داشته باشند.
  • می توانید به جای لیمو از پوست لیمو یا لیمو استفاده کنید.
  • می توانید کمی دارچین به آبگوشت اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.
  • بعد از پخت کامل غذا، چربی اضافی گوشت را بردارید تا غذا سنگین نشود.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه آبگوشت اسفناج ما به شما آموزش دادیم پیشنهاد می کنیم بعد از ظهر جمعه از غذاهای لذیذ با نان سنگک و سبزی در کنار خانواده لذت ببرید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید