صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه آش کدو حلوایی گیلانی + نکات و فنون

طرز تهیه آش کدو حلوایی گیلانی + نکات و فنون

طرز تهیه آش کدو حلوایی گیلانی نکات و فنون

یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ، آش کدو حلوایی است که با طعمی خاص و متفاوت طرفداران زیادی دارد. این سوپ در شهرهای مختلف به روش های مختلفی طبخ می شود. در این بخش از مجله اکالا ما قصد داریم دستور پخت را آماده کنیم آش کدو حلوایی گیلانی تا با تمام ترفندهایش به شما یاد بدهد.

نگاهی گذرا به روش پخت

ابتدا کدو را با پوست بپزید و سپس پوره کنید. برنج نیم دانه را با آب بپزید تا نرم شود سپس با شیر و شکر مخلوط کنید. پوره کدو حلوایی را به برنج اضافه کنید و سپس گردو، کنجد، دارچین و کره را به مخلوط اضافه کنید. با مخلوط کردن کامل مواد، آش کدو حلوایی آماده سرو است. برای پخت بهتر برنج بهتر است قبل از پخت آن را خیس کنید و می توانید در مرحله آخر از همزن برقی استفاده کنید تا مواد کاملا یکدست شود. برای مطالعه کامل مراحل تهیه سوپ کدو حلوایی با ما همراه باشید.

مواد لازم آش کدو حلوایی گیلانی

کدو تنبل 1 قطعه بزرگ
برنج نیم دانه 5 فنجان
گردو پودر شده 300 گرم
با تشکر 1 فنجان
کره 100 گرم
شیر 2 لیوان
پودر دارچین به اندازه لازم
کنجد 1/2 فنجان
آب به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل آش کدو حلوایی گیلانی

  • زمان آماده سازی و پخت: 2 ساعت
  • مناسب برای: 8 نفر

مرحله اول: تهیه کدو حلوایی

کدو تنبل را بشویید و به قطعات متوسط ​​برش دهید. دانه ها را جدا کرده و با پوست در گلدان مناسبی قرار دهید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی کدوها را کاملا بپوشاند. اجازه دهید کدوها به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزند تا نرم شوند.

مرحله دوم: کدو حلوایی را پوره کنید

بعد از پخت کامل کدوها آنها را از آب خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس پوست کدوها را جدا کرده و با چرخ گوشت یا غذاساز پوره کنید.

مرحله سوم: پختن برنج

برنج نیم دانه را در قابلمه با آب کافی بپزید تا آب آن تقریبا تمام شود و برنج نرم و پخته شود. سپس شیر و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
توجه: برای پخت بهتر می توانید برنج را نیم ساعت قبل از پخت در آب خیس کنید.

مرحله 4: مواد را مخلوط کنید

بعد از 5 دقیقه پوره کدو حلوایی را به برنج اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید. اگر احساس کردید غلظت مواد زیاد است می توانید مقداری شیر یا آب جوش به آن اضافه کنید.

مرحله 5: بقیه مواد را اضافه کنید

در این مرحله پودر گردو و کنجد را به مخلوط سوپ اضافه کنید. سوپ را بچشید و در صورت نیاز مقداری شکر اضافه کنید. سپس دارچین و کره را به سوپ کدو حلوایی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

توجه: می توانید آن را با همزن برقی هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

مرحله ششم: سرو کنید

وقتی سوپ به غلظت مناسبی رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ کدو حلوایی آماده شده را در ظرفی ریخته و داغ سرو کنید. برای تزیین می توانید از پودر دارچین و گردو آسیاب شده استفاده کنید. بنوشید!

نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن آش کدو حلوایی گیلانی

در اینجا چند ترفند ساده برای خوشمزه تر کردن این سوپ وجود دارد:

  • می توانید قبل از پختن کدو تنبل را پوست بگیرید و با برنج بپزید. این باعث می شود خاکستر سریعتر ته نشین شود و بافت یکنواخت تری داشته باشد.
  • برای درست کردن سوپ کدو حلوایی برای سرماخوردگی بهتر است مقدار شکر و کره را کم کنید و به جای آن از پودر زنجبیل استفاده کنید. زنجبیل به تسکین سرفه و گلودرد کمک می کند.
  • خاکستر تهیه شده با برنج به راحتی هضم می شود. بنابراین در حین پخت، سوپ را مرتب هم بزنید تا به ته نچسبد.
  • برای یک سوپ کدو تنبل پرتقالی جذاب، از کدو تنبل پرتقالی استفاده کنید و مقدار گردو را کم کنید. گردو می تواند رنگ نارنجی کدو را کمی روشن تر کند.
  • شیرینی سوپ کدو تنبل به شیرینی خود کدو تنبل بستگی دارد. بنابراین هنگام افزودن شکر باید به شیرینی کدو تنبل توجه کرد.
  • برای عطر و طعم بهتر می توانید از برنج نیم دانه دودی یا شمالی استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی به روش های دیگر

همانطور که گفته شد آش کدو حلوایی به روش های مختلفی طبخ می شود:

طرز تهیه آش کدو حلوایی اصفهانی

برای تهیه آش کدو حلوایی اصفهانی ابتدا پیاز را با زردچوبه و نمک در روغن تفت دهید و سپس کدو را به آن اضافه کنید. بلغور گندم و حبوبات پخته را به همراه سبزیجات پخته به مواد اضافه کنید و در آخر با دارچین و پیاز داغ تزئین کنید.

1732747179 282 طرز تهیه آش کدو حلوایی گیلانی نکات و فنون

طرز تهیه آش کدو حلوایی یزدی

آش کدو حلوایی یزدی با استفاده از لوبیا قرمز و ماش پخته می شود. ابتدا لوبیاها را خیس کنید و سپس با برنج و کدو حلوایی بپزید. در پایان پیاز داغ و دارچین را به سوپ اضافه کنید. طعم این سوپ به دلیل استفاده از حبوبات و ادویه های مخصوص بسیار متفاوت و لذیذ است.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با کشک

آش کدو حلوایی با کشک یک غذای خوشمزه و مقوی است که با استفاده از برنج، کدو تنبل، لوبیا، سبزی، کشک و پیاز داغ تهیه می شود. این آش به دلیل استفاده از کشک طعم ترش و ملایمی پیدا می کند و نیازی به شیر و شکر ندارد.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه آش کدو حلوایی گیلانی را آموزش داد و طرز تهیه آن را معرفی کرد. این سوپ خوشمزه و مقوی ترکیبی بی نظیر از طعم شیرین و بافت نرم کدو تنبل است. این سوپ را به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید