صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه جوانه لوبیا با ماهیچه; شاهکار آشپزی ایرانی

طرز تهیه جوانه لوبیا با ماهیچه; شاهکار آشپزی ایرانی

2 طرز تهیه نان سیر رستورانی پیش غذای فوری و

لوبیا و برنج با ماهیچهعطر خاطرات خوبی را تداعی می کند. این غذای اصیل ایرانی با ترکیب دلپذیر حبوبات، برنج زعفرانی و گوشت آبدار، یک غذای کامل و خوشمزه است. در این آموزش از مجله اکالابا طرز تهیه این غذای محبوب قدم به قدم آشنا می شوید ناهار یا سر شام با هم آشنا می شویم.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با ماهیچه

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با ماهیچه به شرح زیر است:

ماهیچه 1 کیلو و نیم
برنج 3 فنجان
پیاز بزرگ 10 عدد
لوبیا ورقه شده 2 فنجان
سیر 5 قطعه در هر بوته
تبدیل شود تا حد لازم
نمک تا حد لازم
فلفل سیاه تا حد لازم
زردچوبه تا حد لازم
دارچین 6 عدد
زعفران دم کرده تا حد لازم

مراحل تهیه لوبیا پلو با ماهیچه

برای درست کردن لوبیا پلو با ماهیچه مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول: خیس کردن برنج

ابتدا برنج را در ظرف مناسبی خیس کنید تا پخت راحت تر و خوشمزه تر شود.

مراحل تهیه لوبیا پلو با ماهیچه

مرحله دوم: پختن ماهیچه

سپس در قابلمه ای با درب مناسب، پیاز درشت خلال شده را بریزید و ماهیچه را به آن اضافه کنید.

سپس سیر، چوب دارچین، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه مقداری آب اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

اجازه دهید ماهیچه ها به مدت 3 ساعت و نیم روی حرارت کم آماده شوند.

مرحله سوم: لوبیا را به برنج اضافه کنید

حالا در قابلمه ای با درب مناسب آب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پس از به جوش آمدن آب، نمک، لوبیا، شوید و برنج را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید مواد شما (حبوبات، برنج، شوید) حدود 8 دقیقه بپزد و بعد از آماده شدن برنج آن را آبکشی کنید.

مرحله چهارم: پخت برنج و برنج

قابلمه ای را با درب مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن و زعفران آب پز شده به آن اضافه کنید.

سپس سیب زمینی یا نان را به دلخواه ته قابلمه اضافه کنید.

سپس مواد آبکش شده (برنج، لوبیا، شوید) را کف قابلمه بریزید.

در آخر روی برنج روغن حیوانی یا روغن خوراکی بریزید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید دم بکشد.

نکات کلیدی در تهیه لوبیا پلو با ماهیچه

مرحله پنجم: افزودن زعفران دم کرده به ماهیچه

بعد از 2 ساعت و نیم از پخت ماهیچه زعفران آب پز شده و نمک را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا کاملا آماده شود.

مرحله ششم: سرو کردن

بعد از 3 ساعت و نیم پلو شما آماده است.

برای سرو در ظرفی قرار دهید. می توانید از ترشی یا سالاد نیز استفاده کنید. بنوشید!

نکات کلیدی در تهیه لوبیا پلو با ماهیچه

در ادامه به نکات طلایی برای تهیه لوبیا پلو با ماهیچه اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

  • اگر از شوید تازه استفاده می کنید، آن را با برنج بشویید. اما اگر از شوید خشک استفاده می کنید پس از آبکشی به برنج اضافه کنید.
  • برای عطر بیشتر شوید، قبل از قرار دادن درب قابلمه، مقداری شوید خشک روی برنج بپاشید.
  • برای پختن ماهیچه به روغن نیاز ندارید زیرا خود ماهیچه چرب است.
  • هنگام پختن ماهیچه از ابتدا نیازی به ریختن آب زیاد نیست. در حین آماده سازی هر نیم ساعت آب را کم کم اضافه کنید.
  • برای پخت ماهیچه ابتدا اجازه دهید آب بجوشد سپس در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

دستور پخت یک شام ایرانی

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه لوبیا پلو با ماهیچه را برای شما توضیح داده ایم. حالا که با دستور پخت و رموز پخت لوبیا پلو مجلسی آشنا شدید، وقت آن است که دست به کار شوید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید