صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خورش با رب انار; خورش خاص ایرانی

طرز تهیه خورش با رب انار; خورش خاص ایرانی

طرز تهیه خورش با رب انار خورش خاص ایرانی

در غذاهای ایرانی انواع خورش وجود دارد و هر کدام طعم خاص و منحصر به فرد خود را دارند. یکی از این خورش های خوشمزه که شاید اسمش را نشنیده باشید. خورش با رب انار ترکیب این دو غذا همراه با گوشت طعم متفاوت و لذیذی ایجاد می کند. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خورش خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

برای تهیه خورش با رب انار ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و تفت دهید. بعد از سبک شدن پیازها زردچوبه و گوشت را اضافه کرده و تفت دهید. لپه را جداگانه بپزید. کلم را با پوست به قطعات کوچک برش دهید. بعد از پختن گوشت، باقلا، لپه، نمک، فلفل سیاه و دارچین را به همراه رب انار به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. در ادامه مقاله تمامی مراحل را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خورش با رب انار

برای تهیه این خورش خوشمزه برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت گوسفند 400 گرم
به 2 عدد
پیاز 1 عدد
لپه ها نیم پیمانه
رب انار 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه تا حد لازم
زردچوبه و دارچین تا حد لازم

مرحله اول: پیاز را سرخ کنید

ابتدا پیاز را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.

در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا روشن و طلایی شوند.

مرحله دوم: گوشت را سرخ کنید

بعد از طلایی شدن پیازها زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

گوشت را به قطعات کوچک مربعی خرد کرده و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. سپس آب را به آن اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم: لپه را بپزید

در قابلمه ای جداگانه لپه را با مقداری آب گرم کنید تا بپزد. بعد از پختن لپه ها آن ها را آبکش کنید.

مرحله 4: آن را آماده کنید

با کمک برس آشپزی، پرزهای روی سطح را بردارید. سپس آنها را بشویید و با پوست به قطعات کوچک برش دهید. هسته و قطعات اضافی را از آن جدا کنید.

مرحله 5: مواد را با هم ترکیب کنید

پس از پخته شدن گوشت، لپه های پخته شده را به همراه رب انار، فلفل سیاه، دارچین و نمک به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید مواد به مدت نیم ساعت با هم بپزند.

حرارت گاز را کم کنید تا خورش آرام آرام داخل روغن بیفتد و آماده شود.

نکات تکمیلی برای تهیه خورش با رب انار:

  • پوست آن را جدا نکنید، این کار از افتادن آن در خورش در حین پخت جلوگیری می کند.
  • اگر رب انار استفاده شده ترش است می توانید کمی شکر به خورش اضافه کنید تا نرم شود.
  • می توانید به این خورش آلو بخارا اضافه کنید. برای این کار در 15 دقیقه آخر آلو اضافه کنید.
  • می توانید در پایان پخت کمی آبلیمو یا آبلیموی تازه به خورش اضافه کنید.
  • با افزودن کمی زعفران طعم و مزه خورش بهتر می شود.
  • می توانید به جای گوشت قرمز از سینه مرغ استفاده کنید.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه خورش با رب انار ما به شما آموزش دادیم پیشنهاد می کنیم این خورش خوشمزه را با این دستور درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید