صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خورش برگ مو با گوشت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش برگ مو با گوشت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش برگ مو با گوشت مرحله به مرحله

خورش برگ مو یکی از خورش های سنتی و خوشمزه است که با مواد بسیار ساده و در دسترس تهیه می شود. همانطور که از نام این غذا مشخص است، برگ مو (برگ تاک) یکی از مواد اصلی این خورش است. خورش برگ مو را می توانید با گوشت گوسفندی یا مرغ بنا به ذائقه خود تهیه کنید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی هستیم وبلاگ آکالا یکی از کامل ترین و خوشمزه ترین روش هاتهیه خورش برگ مو با گوشت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمامی نکاتی که در تهیه این خورش باید بدانید را به شما آموزش می دهیم پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش برگ مو با گوشت

گوشت 200 گرم
مو را ترک می کند 150 گرم
یک پیاز 1 عدد
سیر 2 قرص
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مقدار مورد نظر
روغن کافی
آب جوش 2 فنجان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو 1 عدد

طرز تهیه خورش برگ مو با گوشت

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه این خورش 50-40 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خورش در دسته آسان می باشد.

مرحله اول: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.

در قابلمه مناسبی که قصد پخت خورش را دارید کمی روغن بریزید و پیاز سبز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

چند دقیقه تفت دهید تا پیازها طلایی و سبک شوند.

مرحله دوم: تهیه سیر

سیر را بشویید و پوست بگیرید و با کمک پرس سیر آن را پوره کنید.

پوره سیر را به محتویات قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه و رب گوجه فرنگی

زردچوبه و فلفل را به محتویات قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه ها خارج شود.

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کنید و رب را چند دقیقه تفت دهید تا رنگ رب نیز تغییر کند.

طرز تهیه خورش برگ مو

مرحله چهارم: اضافه کردن گوشت

گوشت را بشویید و به همان اندازه برش دهید.

گوشت را به محتویات قابلمه اضافه کنید.

چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن آب جوش و پختن خورش

آب جوش را به محتویات قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

حرارت را زیاد کنید صبر کنید تا محتویات قابلمه به نقطه جوش برسد سپس حرارت را کم کنید و 20-30 دقیقه اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود. در این بازه زمانی به سراغ تهیه برگ مو بروید.

مرحله ششم: آماده سازی مو

برگ های مو را بشویید و در آبکش بریزید تا کمی آب اضافی آن گرفته شود.

شاخه های آنها را جدا کرده و با کمک چاقو برگ های مو را ریز خرد کنید.

در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را گرم کنید.

برگ های مو را چند دقیقه در روغن سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند سپس برگ های مو را به محتویات قابلمه اضافه کنید.

محتویات خورش را هم بزنید تا همه مواد خورش با هم ترکیب شوند، دوباره درب قابلمه را ببندید و 20-30 دقیقه دیگر فرصت دهید تا خورش بپزد.

مرحله هفتم: چیدن چاشنی و سرو غذا

بعد از اینکه خورش به غلظت مناسب رسید و لعاب داد، خورش را با مقداری آبلیمو و نمک مزه دار کنید.

چند دقیقه صبر کنید تا همه مواد با هم بپزند و طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

بعد از پخت، خورش را در ظرف سرو بریزید و با برنج یا برنج سرو کنید.

اگر از طرفداران طعم های ترش هستید به شما توصیه می کنیم طعم این خورش را از دست ندهید.

امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گیرد و بتوانید مانند روش کامل و ساده بالا این خورش سنتی را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما نیز از ترفندها و تکنیک هایی برای خوش طعم شدن این غذا استفاده می کنید، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید