صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خورش ریحان با بادمجان; ترکیبی بی نظیر از عطر و طعم

طرز تهیه خورش ریحان با بادمجان; ترکیبی بی نظیر از عطر و طعم

طرز تهیه خورش ریحان با بادمجان ترکیبی بی نظیر از

خورش ریحان با بادمجان یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید. ترکیب عطر ریحان و طعم بادمجان ترکیبی بسیار منحصر به فرد و جذاب را به شما می دهد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه خورش ریحان با بادمجان ما قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خورش ریحان با بادمجان

مواد لازم برای تهیه خورش ریحان با بادمجان به شرح زیر است:

بادمجان 3 تا 4 عدد
خورش گوشت (گوشت گوسفند یا گوساله) 300 گرم
پیاز 1 عدد
ریحان تازه 2 دسته
گوجه فرنگی 2 عدد
هندوانه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تا حد لازم
روغن تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه خورش ریحان با بادمجان

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 55-45 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه ریحان

ریحان تازه را با آب سرد خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

سپس ریحان را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.

ریحان را بعد از خشک شدن ریز خرد کنید. برای افزایش سرعت کار می توانید از خردکن یا همزن ریحان را خرد کنید.

در ماهیتابه ریحان های خرد شده را با کمی روغن به آرامی تفت دهید تا عطرشان گرفته شود و کمی نرم شوند، اما مراقب باشید زیاد سرخ نشوند.

سرخ کردن ریحان باعث می شود که عطر آنها در خورش بهتر پخش شود اما باید مراقب باشید ریحان ها نسوزند تا طعم تلخی به غذا ندهند.

در صورت تمایل می توانید مقدار کمی نعناع تازه به این خورش اضافه کنید تا طعم متفاوتی ایجاد کنید.

مرحله دوم: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو پیاز را ریز خرد کنید.

داخل قابلمه ای که قرار است خورش را بپزید کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن گوشت و ادویه جات

بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت خورشتی را به قابلمه اضافه کنید.

گوشت را با پیاز خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

در این مرحله مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به گوشت و پیاز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود.

تفت دادن گوشت با پیاز و ادویه، طعم و عطر گوشت خورش را حفظ می کند و خورش شما را خوشمزه تر می کند.

مرحله 4: ریحان و آب را اضافه کنید

ریحان سرخ شده را به گوشت و پیاز اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. برای پوشاندن مواد کافی است.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید گوشت به آرامی با ریحان بپزد و طعم ها به خوبی با هم مخلوط شوند.

زمان پخت گوشت بسته به نوع آن متفاوت است، اما به طور کلی 40-60 دقیقه طول می کشد تا گوشت کاملا نرم و پخته شود.

نکات و تکنیک های تهیه خورش ریحان با بادمجان

مرحله 5: آماده سازی بادمجان

در این مرحله بادمجان ها را پوست گرفته و از طول یا به صورت حلقه ای برش دهید.

آنها را در مقداری نمک خیس کنید تا تلخی احتمالی آنها گرفته شود. بعد از 15 تا 20 دقیقه بادمجان ها را با آب بشویید و خشک کنید.

سپس بادمجان ها را در مقدار مناسب روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند.

برای کاهش جذب روغن توسط بادمجان ها، می توانید بعد از سرخ شدن آن ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

بهتر است از بادمجان های قلمی و دانه ریز استفاده کنید، زیرا این نوع بادمجان ها طعم بهتری دارند و هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب می کنند.

مرحله ششم: بادمجان، گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید

بعد از پختن گوشت و ریحان، بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید.

همچنین گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کرده و به قابلمه اضافه کنید.

در این مرحله آبگوشت و مقداری نمک به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش 20 تا 30 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد تا بادمجان ها و گوجه فرنگی ها طعم خورش را بگیرند.

آبگوشت طعم ترش و مطبوعی به خورش می دهد. اگر دوست دارید خورش ترش تر باشد، می توانید مقدار بیشتری آب گوشت اضافه کنید.

دستور تهیه خورش خوشمزه با ریحان و بادمجان

مرحله هفتم: سرو خورش ریحان با بادمجان

بعد از اینکه خورش کاملاً پخت و جا افتاد، خورش ریحان را با بادمجان در ظرف سرو قرار دهید و با برنج زعفرانی یا کته سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، توصیه می کنیم از امتحان این خورش غافل نشوید. با انجام این مراحل ساده می توانید یک خورش ریحان خوشمزه و خاص با بادمجان تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید