صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خورش قیمه اسفناج; طعمی اصیل و ایرانی

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج; طعمی اصیل و ایرانی

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج طعمی اصیل و ایرانی

خورش قیمه و اسفناج یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی است. این خورش ترکیبی از خورش اسفناج آلو و خورش قیمه با ظاهری متفاوت و جذاب است. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، توصیه می کنیم این خورش را از دست ندهید. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالامراحل پخت خورش قیمه و اسفناج را به همراه نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید را به صورت مرحله به مرحله آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه و اسفناج

اسفناج تازه 500 گرم
گوشت خورش (ترجیحا بره) 300 گرم
لپه ها 1 فنجان
پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1-2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به اندازه لازم
روغن مایع تا حد لازم
آب لیمو یا آبگوشت به دلخواه

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج

مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 50-40 دقیقه می باشد.

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.

2 طرز تهیه نان سیر رستورانی پیش غذای فوری و

درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه لپه

لپه ها را تمیز کرده و در ظرف مناسبی بریزید. مقداری آب ولرم به لپه ها اضافه کنید و حدود 2 تا 3 ساعت در آب خیس کنید. این باعث می شود لپه ها در هنگام پخت نرم و لذیذتر شوند و از پف لپه تا حد زیادی کاسته شود.

بعد از خیس خوردن لپه ها را آبکش کرده و در قابلمه ای جداگانه با کمی آب بپزید. در این مرحله لپه ها باید نیم پز شوند تا شکل خود را حفظ کنند و در حین پخت خورش له نشوند.

مرحله دوم: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمه ای که قصد پختن خورش را دارید، پیازها را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج

مرحله سوم: اضافه کردن گوشت و ادویه جات

گوشت خورش شسته و خرد شده را به پیازهای داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از تفت دادن گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه و کمی دارچین را به محتویات قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها به طور یکنواخت با گوشت مخلوط شوند.

مرحله چهارم: اضافه کردن لپه و رب گوجه فرنگی

لپه های نیم پز را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. این باعث می شود لپه طعم گوشت و ادویه را بگیرد. سپس رب گوجه فرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.

تفت دادن رب گوجه فرنگی طعم خام رب و رنگ خورش را زیباتر می کند.

مرحله پنجم: اضافه کردن آب و پخت اولیه خورش

به مقدار کافی آب جوش به محتویات خورش اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بجوشد. در این مرحله خورش باید 35-45 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا گوشت و لپه کاملا نرم شوند.

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج

مرحله ششم: تهیه و اضافه کردن اسفناج

اسفناج را خوب بشویید و سپس به قطعات بزرگ برش دهید. اندازه اسفناج به ذائقه شما بستگی دارد. اسفناج های خرد شده را در تابه ای با کمی روغن سرخ کنید.

بعد از پخت کامل گوشت و حبوبات، اسفناج تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید 10-15 دقیقه دیگر با مواد بجوشد تا طعم ها خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله هفتم: اضافه کردن زعفران و چاشنی

خورش را مطابق ذائقه خود با مقداری آبلیمو یا آب تنظیم کنید. در این مرحله مقداری محلول زعفران برای رنگ و عطر بهتر خورش اضافه کنید. سپس به مقدار کافی نمک به خورش اضافه کنید.

خورش قیمه اسفناج بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو است. آن را در ظرف سرو بریزید و کنار برنج یا نوشیدنی بخورید.

امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گیرد و شما نیز بتوانید با روش ساده و آسان فوق این خورش جذاب را در کنار عزیزانتان تهیه و نوش جان کنید. اگر از ترفندهای دیگری برای خوشمزه تر شدن این خورش استفاده می کنید، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید