صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه رستوران اکبرجوجه اصیل + نکات و فنون

طرز تهیه رستوران اکبرجوجه اصیل + نکات و فنون

طرز تهیه رستوران اکبرجوجه اصیل نکات و فنون

اکبر جوجه یکی از محبوب ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که در سادگی بسیار جذاب است و اغلب در مهمانی ها و مجالس سرو می شود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه اکبرجوجا، مرغ اصیل یک رستوران ما قدم به قدم به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش می دهیم.

نگاهی گذرا به روش پخت

مرغ را خوب بشویید، آن را به دو قسمت تقسیم کنید و ستون فقرات و مرغ را جدا کنید. سپس مرغ ها را در محلول آب و نمک یک شب در یخچال مزه دار کنید. پس از خشک شدن مرغ ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. در آخر با اضافه کردن کره و زعفران آن را طعم‌دار کرده و در ظرف سرو قرار داده و با لیمو و سبزی تازه سرو کنید. دستور پخت این غذای محبوب را در ادامه با جزئیات کامل بخوانید.

مواد لازم برای مرغ رستورانی اکبر

مرغ کوچولو 1 عدد
روغن نباتی یا روغن مایع به اندازه کافی
کره 50 گرم
محلول زعفران 3-4 قاشق غذاخوری
نمک تا حد لازم
آب تا حد لازم
لیمو ترش برای تزئین

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل مرغ رستوران اکبر

  • زمان آماده سازی: چاشنی 6-10 ساعت و پخت 15-20 دقیقه
  • مناسب برای: 1-2 نفر
  • درجه سختی: متوسط

مرحله اول: تهیه مرغ

مرغ را به خوبی در آب سرد بشویید تا تمام آلودگی های روی پوست آن پاک شود.

با یک چاقوی تیز مرغ را به صورت افقی از وسط نصف کنید تا به دو نیمه مساوی تقسیم شود.

در این مرحله گردن و ستون فقرات مرغ را از آن جدا کنید.

مرحله دوم: تهیه آب و نمک

در ظرف بزرگ مناسب اندازه مرغ آب بریزید و به آن نمک بزنید. مخلوط را هم بزنید تا دانه های نمک در آب حل شوند.

نسبت آب به نمک معمولاً 5 فنجان آب به 5 قاشق غذاخوری نمک است، اما می توانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

توجه داشته باشید که در این مرحله باید نیمه های مرغ را به طور کامل در محلول آب نمک قرار دهید و مطمئن شوید که تمام تکه ها به خوبی در آب فرو رفته باشند.

درب آن را ببندید یا با پوشش پلاستیکی بپوشانید و مرغ را یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

مرحله سوم: مرغ را خشک کنید

پس از گذشت زمان لازم جوجه ها را از محلول آب نمک خارج کرده و در صافی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

سپس با استفاده از دستمال کاغذی یا دستمال تمیز جوجه ها را کاملا خشک کنید.

این از جذب بیش از حد روغن در هنگام سرخ کردن جلوگیری می کند و پوسته ترد ایجاد می کند.

مرحله چهارم: مرغ را سرخ کنید

در قابلمه یا قابلمه عمیقی به اندازه کافی روغن بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا به دمای مناسب برسد.

توجه داشته باشید که در این روش پخت مرغ باید در روغن غوطه ور شود.

برای بررسی دمای روغن، تکه کوچکی از مرغ را در روغن آغشته کنید. اگر فورا حباب زد، روغن آماده است.

نیمه های مرغ را به آرامی در روغن داغ قرار دهید.

جوجه ها را مرتب بچرخانید تا از همه طرف طلایی و ترد شوند.

مدت زمان سرخ شدن هر قطعه حدود 8 تا 10 دقیقه است اما بسته به اندازه و ضخامت قطعات ممکن است تغییر کند.

مرحله پنجم: کره و محلول زعفران را اضافه کنید

پس از سرخ شدن مرغ ها، کره و محلول زعفران را به آنها اضافه کنید.

حرارت را ملایم کرده و مرغ ها را به مدت 10-5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا کره و زعفران به خوبی در مرغ ها نفوذ کرده و طعم آن کامل شود.

این مرحله باعث می شود جوجه ها طعم خاصی پیدا کنند و نرم تر شوند.

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

پس از سرخ شدن و پخت کامل مرغ، آن را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

اکبر جوجه های آماده شده را در ظرف سرو بچینید و روی آن را با لیمو و سبزی تازه تزئین کنید.

این غذا را می توانید با انواع نان و برنج سرو کنید.

نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن اکبرجوجا

در ادامه به چند نکته مهم برای پخت اکبرجوچه یک رستوران اصیل اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

  • زعفران دم کرده علاوه بر زیباتر کردن رنگ جوجه ها طعم و عطر بی نظیری به جوجه ها می دهد.
  • دمای مناسب روغن (حدود 180 درجه سانتیگراد) برای سرخ کردن یکنواخت و جلوگیری از جذب بیش از حد روغن ضروری است.
  • استفاده از روغن به مقدار کافی باعث می شود جوجه ها به طور یکنواخت و بدون چسبیدن به هم سرخ شوند اما به زمان سرخ شدن دقت کنید. اگر جوجه ها به مدت طولانی در روغن بمانند، خشک می شوند.
  • قرار دادن جوجه ها در آب نمک حداقل به مدت یک روز باعث می شود که طعم ها بهتر در گوشت نفوذ کنند.
  • از مرغ های تازه استفاده کنید زیرا طعم بهتری دارند و از سرخ شدن یکنواخت تر اطمینان می دهند.
  • خشک کردن مرغ قبل از سرخ کردن از جذب روغن زیاد آن جلوگیری می کند و پوسته ترد ایجاد می کند.
  • می توانید از یک قابلمه کوچک دیواره دار برای سرخ کردن مرغ ها استفاده کنید تا از پاشیدن روغن در حین سرخ کردن جلوگیری شود.
  • مرغ را بلافاصله پس از دود کردن برای بهترین طعم و ترد سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید با این روش بسیار ساده و دقیق این غذای اصیل و محبوب را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر از ترفندهای دیگری برای پخت اکبر جوچه به صورت رستورانی استفاده می کنید که طعم غذا را بهتر می کند، خوشحال می شویم که آن نکات را با ما و سایر دوستان علاقه مند در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید