صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه «روست تابه ای» + نکات و تکنیک ها

طرز تهیه «روست تابه ای» + نکات و تکنیک ها

طرز تهیه روست تابه ای نکات و تکنیک ها

تابه گریل یکی از پرطرفدارترین انواع کباب است که به راحتی و با مواد ساده در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه کباب تابه ای را به همراه تمام نکات مهمی که در حین تهیه باید بدانید را به شما آموزش می دهیم.

نگاهی گذرا به روش تهیه

پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را با رنده ریز رنده کنید، آب اضافی را با آبکش خارج کنید. در ظرفی با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و محلول زعفران به مدت 10 دقیقه ورز دهید. روی ظرف را بپوشانید و 10-20 دقیقه در یخچال استراحت دهید. کف تابه کباب را صاف کرده و یک شیار ایجاد کنید. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود. کمی روغن اضافه کنید و هر طرف کباب ها را به مدت 3-4 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. در مقاله بعدی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 2 قرص
نمک و فلفل سیاه تا حد لازم
محلول زعفران 1-2 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای شماره 1/4

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه باربیکیو تابه ای

  • زمان آماده سازی: 50-60 دقیقه
  • مناسب برای: 3-4 نفر
  • درجه سختی: متوسط

مرحله اول: تهیه پیاز، سیر و فلفل دلمه ای

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز و فلفل دلمه ای را با کمک رنده ریز یا همزن پوره و له کنید.

پوره پیاز و فلفل دلمه ای را در آبکش یا آبکش کوچکی بریزید و آب اضافی آن را خوب خالی کنید.

بعد از شستن و پوست کندن سیر، با کمک پرس سیر، پوره درست می کنید.

سیر، پیاز و فلفل دلمه ای را در یک کاسه بزرگ بریزید.

اگر سیر و پیاز در دسترس ندارید می توانید از پودر آنها برای تهیه این کباب استفاده کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن گوشت چرخ کرده و ادویه جات

گوشت چرخ کرده را به محتویات کاسه اضافه کنید.

نمک، فلفل سیاه و محلول زعفران غلیظ را به مواد اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

مواد را حداقل 10 دقیقه با هم مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

ورز دادن اولیه مواد کباب تاثیر مثبتی بر بافت و انسجام کباب شما دارد.

مرحله سوم: استراحت دادن به مواد

روی ظرف را بپوشانید و مواد را به مدت 10-20 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: فرم دادن به کباب ها

تابه مناسبی را متناسب با اندازه گوشت کبابی خود انتخاب کنید.

سس کباب را در وسط تابه بریزید و با دست به آرامی سطح کباب را صاف کنید. به طوری که تمام قسمت تابه با سس باربیکیو پوشانده شود.

سپس به کمک کاردک یا کفگیر خطوطی روی کباب ایجاد کنید تا کباب های باریک و درازی به وجود بیاید.

در این مرحله می توانید تکه های لقمه ای از مواد را بردارید و در دست شکل دهید.

کباب ها را کنار هم در تابه قرار دهید.

مرحله پنجم: پختن کباب

تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

صبر کنید تا گوشت نیم پز شود و در تابه کوچکتر شود.

در این مرحله آب وسط بافت گوشت و پیاز خارج شده و تابه نمایان می شود.

با کمک کاردک شیارهای ایجاد شده روی کباب را کمی فشار دهید تا کباب ها جدا و جدا شوند.

روی حرارت متوسط ​​زمان بگذارید تا آب داخل تابه کاملا تبخیر شود.

مرحله ششم: روغن را اضافه کرده و کباب ها را سرخ کنید

بعد از اینکه آب داخل تابه کاملا تبخیر شد، حرارت را کم کنید و مقداری روغن به تابه اضافه کنید.

هر طرف کباب را به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و پخته شود سرخ کنید. سپس کباب ها را برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن، کباب های آماده شده را در ظرف سرو بچینید و با لیمو یا گوجه فرنگی تزئین کنید.

این کباب ها را می توانید با برنج، نان، سبزیجات تازه یا سالاد سرو کنید.

ترفندهای طلایی برای پخت بهتر کباب تابه ای

در ادامه به چند نکته مهم برای پخت بهتر کباب تابه ای اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

  • دقت کنید که پیازها کاملا آبکش شده باشند تا کباب ها در حین پخت شکل خود را حفظ کنند.
  • حرارت را طوری تنظیم کنید که کباب ها یکدست پخته و طلایی شوند بدون اینکه بسوزند یا خشک شوند.
  • استفاده از گوشت با درصد چربی مناسب (25-20%) باعث افزایش طعم و لطافت کباب می شود. گوشت با درصد چربی کم خشک شده و چسبندگی لازم را ندارد. چربی نقش مهمی در حفظ نرمی و چسبندگی کباب دارد.
  • قرار دادن مخلوط گوشت در یخچال برای مدتی قبل از فرم دادن به کباب ها به ته نشین شدن مواد و به دست آوردن ساختار سفت تری کمک می کند.
  • هنگام شکل دادن به کباب ها، مطمئن شوید که به اندازه کافی فشرده شده اند تا ساختاری محکم داشته باشند. استفاده از دست برای فشار دادن مخلوط، کباب ها را یکدست و سفت می کند.
  • از تابه نچسب مرغوب استفاده کنید تا کباب ها به خوبی سرخ شده و از چسبیدن آنها به تابه جلوگیری شود. برای خواندن سایر دلایل چسبیدن کباب به تابه و ترفندهای درست کردن آن، روی لینک کلیک کنید چرا کباب تابه به تابه می چسبد؟ کلیک کنید

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است. با روش ساده و آسان فوق می توانید یک کباب تابه ای بسیار خوشمزه و جذاب تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر از ترفندهای دیگری برای خوش طعم شدن و طعم بهتر این کباب ها استفاده می کنید، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید