صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه سس زرشک حرفه ای برای مرغ مجلسی

طرز تهیه سس زرشک حرفه ای برای مرغ مجلسی

طرز تهیه سس زرشک حرفه ای برای مرغ مجلسی

پلو زرشک با مرغ یکی از پرطرفدارترین و پرطرفدارترین غذاهایی است که می توان آن را به روش های مختلف طبخ کرد. تهیه این غذا با سس زرشک طعم و رنگ بسیار متفاوتی به غذای شما می دهد. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و سس زرشک ما به شما گام به گام به همراه تمام نکات مهمی که در هنگام تهیه باید بدانید را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه سس زرشک مرغ مجلسی

مرغ 3-4 قطعه
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
ساقه کرفس چندین شعبه
سیر 2 قرص
رب گوجه فرنگی 1-2 قاشق چایخوری
زرشک 1 فنجان
با تشکر 1 تا 2 قاشق غذاخوری
آب جوش به اندازه لازم
ادویه جات (نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و زعفران) تا حد لازم

طرز تهیه سس زرشک برای مرغ مجلسی

مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این غذای خوشمزه 60-90 دقیقه می باشد.

میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.

درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

2 طرز تهیه نان سیر رستورانی پیش غذای فوری و

مرحله اول: تهیه پیاز و هویج

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو آن را درشت خرد کنید. در تابه ای با مقداری روغن بریزید و تابه را گرم کنید.

هویج را به همین ترتیب بشویید و پوست آن را بگیرید و حلقه حلقه کنید. هویج های خرد شده را به پیازهای داخل ماهیتابه اضافه کنید.

مرحله دوم: ساقه های کرفس و سیر را اضافه کنید

سیر را بشویید و پوست بگیرید. به همراه ساقه های کرفس خرد شده به محتویات تابه اضافه کنید. چند دقیقه دیگر سرخ کنید تا رنگ سبزیجات شما تغییر کند.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات عطر خود را آزاد کنند.

طرز تهیه سس زرشک برای مرغ مجلسی

مرحله 4: رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

رب گوجه فرنگی را به محتویات تابه اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند و طعم خام آن گرفته شود.

مرحله پنجم: مرغ و آب جوش را اضافه کنید

تکه های مرغ شسته شده را به محتویات تابه اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید تا دو طرف مرغ طلایی شود و طعم مواد به خورد آن برود. مقداری آب جوش به تابه اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند. درب تابه را ببندید و اجازه دهید مرغ حدود 30 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزد.

مرحله ششم: تهیه سس زرشک

زرشک را بشویید و در یک قابلمه کوچک بریزید. مقداری آب و شکر به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. 10-15 دقیقه زمان دهید تا زرشک بپزد. با توجه به در دسترس بودن زرشک تازه در این فصل می توانید از زرشک تازه استفاده کنید.

بعد از پخت، حرارت را خاموش کرده و با کمک همزن برقی یا دستی زرشک ها را خوب له کنید تا پوره نرمی به دست آید. پوره شاه توت را از صافی رد کنید تا دانه ها و پوست آن جدا شود و سس یکدست و یکدستی داشته باشد.

طرز تهیه سس زرشک برای مرغ مجلسی

مرحله هفتم: سرخ کردن و آماده سازی نهایی مرغ

پس از پخت مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و از هر طرف در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. آب مرغ پخته شده را صاف کرده و دوباره به مرغ های داخل ماهیتابه اضافه کنید.

در این مرحله سس زرشک را به تابه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. در تابه را بپوشانید و اجازه دهید مرغ با سس زرشک حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا طعم ها به خوبی جذب شوند.

مرحله هشتم: تزیین و سرو غذا

پس از پخت مرغ ها را به همراه سسی که پخته اند در ظرف سرو بچینید و روی مرغ را با مقداری خلال زرشک یا پسته تزیین کنید و با برنج سرو کنید و از طعم لذیذ و عطر مطبوع آن لذت ببرید.

امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گیرد و مرغ را با این روش متفاوت تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید. برشرک پلو با سس برشرک با رنگ و طعم خاص خود گزینه مناسبی برای میز نهار یا شام شما خواهد بود.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید