صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است که می توان در فصل سرد سال تهیه کرد. وجود برگ چغندر در این سوپ ارزش غذایی آن را بسیار افزایش داده و آن را به یک وعده غذایی کامل تبدیل کرده است. در این مقاله از مجله اکالاروش تهیه سوپ چغندر ما آموزش می دهیم

نگاهی گذرا به روش پخت

برای تهیه سوپ چغندر ابتدا برگ چغندر و جعفری تازه را بشویید و خرد کنید. سپس برگ چغندر و پیاز خلال شده را با هم بپزید. بعد از پختن برگ چغندر، رب گوجه فرنگی، بلغور جو، ادویه و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد. برای مشاهده مراحل کامل طرز تهیه آش چغندر به ادامه مطلب بروید.

مواد لازم برای تهیه سوپ چغندر

برای تهیه این سوپ خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

برگ چغندر 500 گرم
جعفری حدود 1 دسته کوچک
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
بلغور جو دوسر 1 فنجان
نمک و فلفل به اندازه لازم
آب به اندازه لازم
پیاز 2 عدد متوسط

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه سوپ چغندر

  • زمان پخت: 60 تا 90 دقیقه
  • مناسب برای: 4 نفر

مرحله اول: آماده کردن سبزیجات

برای تهیه سوپ چغندر ابتدا برگ های تازه چغندر را خوب بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس جعفری تازه را بشویید و خرد کنید.

مرحله دوم: پختن برگ چغندر

ابتدا دو عدد پیاز را بشویید و پوست آنها را بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. سپس چغندرهای خرد شده را به همراه پیاز خلال شده و مقداری آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و بگذارید برگ چغندر خوب بپزد و نرم شود.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد اولیه

پس از پخت کامل برگ های چغندر، رب گوجه فرنگی، بلغور جو، نمک، فلفل سیاه و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید همه مواد بپزند و سوپ جا بیفتد.

مرحله چهارم: سرو سوپ چغندر

پس از جا افتادن سوپ چغندر، شعله را خاموش کنید. حالا سوپ خوشمزه شما آماده سرو است. آن را در ظرفی ریخته و در حالی که داغ است میل کنید. عمرت را بنوش!

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه سوپ چغندر

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه سوپ چغندر

برای تهیه یک سوپ مقوی و خوشمزه به نکات زیر توجه کنید:

  • برای تهیه آش چغندر می توانید به جای جو از عدس استفاده کنید. اما اگر ترجیح می دهید از بلغور جو دوسر استفاده کنید، توصیه می شود قبل از پخت آن را به مدت 15 تا 30 دقیقه در آب خیس کنید. این کار باعث نرم شدن بلغور و کاهش زمان پخت آن می شود.
  • برای تهیه سوپ چغندر می توانید مقدار رب گوجه فرنگی و فلفل سیاه را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.
  • سوپ برگ چغندر غلیظ یا نازک به ذائقه شخصی شما بستگی دارد. اگر از طرفداران سوپ های غلیظ هستید، فقط باید زمان پخت را کمی افزایش دهید تا آب سوپ بیشتر تبخیر شود و به قوام دلخواه شما برسد.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا با طرز تهیه سوپ چغندر همراه شما بود. این سوپ یک سوپ معمولی نیست، بلکه به عنوان یک داروی طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما نیز شناخته می شود. پس در تهیه این سوپ شک نکنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید