صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه غذای جگر با رب انار + نکات

طرز تهیه غذای جگر با رب انار + نکات

طرز تهیه غذای جگر با رب انار نکات

جگر یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که علاوه بر طعم لذیذ، خواص بسیاری نیز دارد. معمولا اکثر مردم جگر را به صورت کبابی مصرف می کنند، اما غذای جگر نیز بسیار خوشمزه است. یکی از راه های تهیه غذای جگر افزودن رب انار به آن است. ترکیب طعم ترش و شیرین رب انار با جگر طعمی جدید و منحصر به فرد ایجاد می کند. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه جگر با رب انار را به شما آموزش دهیم.

نگاهی گذرا به روش پخت

برای تهیه غذای جگر با رب انار ابتدا پوست نازک روی جگر و چربی آن را جدا کرده و به قطعات کوچک برش دهید و بشویید. ادویه ها را با جگر مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس پیاز و سیر را در کمی روغن تفت دهید و جگر را به آن اضافه کنید تا بپزد. در آخر رب انار را به آنها اضافه کنید. دستور کامل این غذای خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

مواد لازم غذای جگر با رب انار

جگر گوسفند 1 کیلوگرم
رب انار 2-3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر آویشن به اندازه لازم
روغن تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

طرز تهیه غذای جگر با رب انار

زمان آماده سازی: 20-30 دقیقه
مناسب برای: 4-5 نفر
درجه سختی: متوسط

مرحله اول: جگر را آماده کنید

ابتدا پوست های نازک و چربی کبد را تا حد امکان جدا کنید. هر چه پوست روی کبد کمتر باشد، طعم آن بهتر است. سپس آن را به مکعب های کوچک برش دهید.

جگرها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و آب اضافی را با دستمال آشپزخانه بگیرید.

مرحله دوم: ادویه ها را اضافه کنید

بعد از اینکه آب اضافی جگرها خارج شد آویشن، نمک، پودر فلفل سیاه و قرمز را به آن ها اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. جگرها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ادویه ها گرفته شود.

مرحله 3: پیاز را سرخ کنید

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.

در تابه ای کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، سیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 4: جگر را سرخ کنید

در این مرحله حرارت گاز را کم کنید و جگرها را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید. بعد از حدود یک دقیقه درب تابه را ببندید تا جگرها بپزند.

مرحله پنجم: رب انار را اضافه کنید

بعد از چند دقیقه جگرها آبکی می شوند، در این مرحله رب انار را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با جگرها ترکیب شود.

روی حرارت بگذارید تا آب جگر تبخیر شود و سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه غذای جگر با رب انار:

در این قسمت چند نکته طلایی برای تهیه چای بابونه ذکر شده است، با ما همراه باشید.

  • بهتر است جگری که انتخاب می کنید رنگ روشن و بدون خونریزی و لکه باشد. همچنین بافت آن باید بدون غده باشد.
  • مدت زمان پخت جگر نباید بیشتر از 5 تا 7 دقیقه باشد زیرا پختن زیاد جگر را سفت می کند.
  • در صورت تمایل می توانید این غذا را با جگر مرغ درست کنید.
  • برای طعم بهتر می توانید به این غذا مقداری گردوی خرد شده اضافه کنید.
  • برای عطر بیشتر می توانید از پودر دارچین یا گلپر استفاده کنید.
  • می توانید روی غذای جگر را با جعفری خرد شده و دانه های انار تزئین کنید.
  • این غذا را می توانید با نان یا برنج سرو کنید.
  • اگر طعم رب انار خیلی ترش بود، می توانید مقداری شکر یا عسل به آن اضافه کنید.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه غذای جگر با رب انار به شما آموزش دادیم می توانید این غذای غنی و خوشمزه را در کمترین زمان در منزل درست کنید و در روزهای سرد پاییزی در کنار خانواده نوش جان کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید