صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه مرغ ربیع رستورانی; محبوب با سلیقه حرفه ای

طرز تهیه مرغ ربیع رستورانی; محبوب با سلیقه حرفه ای

طرز تهیه مرغ ربیع رستورانی محبوب با سلیقه حرفه ای

شما باید یکی از طرفداران باشید رستوران مرغ ربیع اگر هنوز دستور پخت خوبی برای تهیه آن پیدا نکرده اید، در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز پخت این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ ربی رستوران

برای تهیه ربی مرغ رستورانی مواد زیر را تهیه کنید:

ران مرغ 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز تا حد لازم
پیاز 3 عدد
هویج 2 عدد
برگ بو 2 عدد
ساقه کرفس 20 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه تا حد لازم
روغن مایع تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه مرغ رستورانی ربیع

مراحل تهیه جوجه ربی رستورانی به شرح زیر است:

مرحله 1: مرغ را آماده کنید

ابتدا مرغ ها را با آب سرد بشویید و در قابلمه ای با کمی آب بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

هر کدام از هویج ها را پوست بگیرید و به صورت عمودی 4 قسمت کنید و به همراه تکه های کرفس به مرغ ها اضافه کنید.

سپس یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به 4 قسمت برش دهید و در کنار مرغ ها قرار دهید.

در قابلمه را بگذارید و به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت بجوشانید.

مرحله 2: سس مرغ را آماده کنید

پیازهای باقی مانده را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید یا به صورت خلال های کوچک و یکدست خرد کنید.

در تابه ای روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و بگذارید تا طلایی شود.

مقداری نمک و زردچوبه به پیازها اضافه کنید و کمی بیشتر تفت دهید.

سپس رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و کمی روغن اضافه کنید تا خامی آن گرفته شود.

مرحله 3: مواد را با هم مخلوط کنید

در این مرحله باید مرغ های پخته شده را از قابلمه خارج کرده و در ماهیتابه ای که سس درست کرده اید بریزید و سرخ کنید.

مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود.

در 5 دقیقه آخر پخت، زعفران آب شده را به مرغ ها اضافه کنید.

ربی مرغ شما آماده است. می توانید آن را با برنج میل کنید.

نکات کلیدی در تهیه مرغ رستورانی ربیع

در ادامه به نکات طلایی برای تهیه مرغ ربی رستورانی اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

  • در صورت تمایل می توانید از سینه مرغ نیز برای این غذا استفاده کنید.
  • جوجه ها را زیاد نپزید تا وقتی با سس مخلوط می کنید از هم نپاشد.
  • جوجه ربی رستوران را می توانید با زرشک پلو، شوید پلو و جوانه لوبیا سرو کنید.
  • می توانید کمی آب لیمو نیز به سس اضافه کنید.
  • زعفران زیاد طعم این غذا را خوشمزه تر می کند.
  • سس این غذا باید غلیظ باشد.

نکات کلیدی در تهیه مرغ رستورانی ربیع

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا دستور پخت مرغ خاخام رستوران را برای شما توضیح داده ایم. این غذای خوش طعم و خوش رنگ برای مجالس و مهمانی های رسمی مناسب است. میز مهمانی شما با درست کردن ربی مرغ رستوران با روشی که برای شما آورده ایم جذابیت بیشتری پیدا می کند.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید