صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه مرغ کبابی بدون دود و باربیکیو; برای آپارتمان نشینان

طرز تهیه مرغ کبابی بدون دود و باربیکیو; برای آپارتمان نشینان

طرز تهیه مرغ کبابی بدون دود و باربیکیو برای آپارتمان

مرغ کبابی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع باربیکیو است که به روش های مختلفی تهیه می شود. بنابراین، اگر شما نیز طعم های تکراری را دوست دارید مرغ کبابی آیا از این مقاله خسته شده اید؟ مجله اکالا برای شما با ما بمانید

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی با ماریناد جدید و طعم دودی

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی با طعم جدید ماریناد و دودی به شرح زیر است:

سینه مرغ 400 گرم
سیر 3 قرص
زنجبیل تازه 1 عدد
نعناع تازه 5-6 برگ
لیمو ترش 1 عدد
جعفری تازه 1/4 فنجان
گشنیز تازه 1/4 فنجان
ماست 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق چای خوری
انجام دهید 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه تا حد لازم
زغال سنگ چند تکه برای طعم دودی

طرز تهیه مرغ کبابی با ماریناد جدید و طعم دودی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه 1-2 ساعت و زمان انتظار برای آماده سازی نهایی این مرغ کبابی 10-15 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است، به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این مرغ کبابی جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این مرغ کبابی در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه سینه مرغ

سینه مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

سپس برای داشتن مرغ کبابی یکدست و زیبا، سینه های مرغ را مکعبی به اندازه تقریباً یکسان برش دهید.

این کار کمک می کند تا تکه های مرغ به طور یکنواخت سرخ و پخته شوند. برش مکعبی باعث می شود جوجه ها به راحتی روی سیخ چوبی قرار بگیرند و در حین پخت شکل خود را حفظ کنند.

مرحله دوم: تهیه سیر و زنجبیل

سیر و زنجبیل دو طعم اصلی مورد استفاده در این ماریناد هستند.

سیر را بشویید و پوست بگیرید. سیر را در مخلوط کن یا همزن بریزید.

زنجبیل تازه را پوست بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید تا با سایر مواد سس به خوبی مخلوط شود.

مرحله 3: سبزیجات تازه را اضافه کنید

نعنا، جعفری و گشنیز تازه شسته شده را به محتویات مخلوط کن اضافه کنید.

سبزیجات تازه طعم تازه و معطری به ماریناد می دهند، آنها را به خوبی مخلوط کنید تا طعمی صاف و هماهنگ داشته باشند.

مرحله چهارم: اضافه کردن ماست و ادویه جات

ماست را به محتویات مخلوط کن اضافه کنید، ماست بافت مرغ را نرم می کند.

مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مخلوط اضافه کنید تا طعمی تند و تند به ماریناد بدهید. هل نیز به این ترکیب عطر خاصی می بخشد که باعث می شود مرغ کبابی شما طعم بی نظیری داشته باشد.

همه مواد را خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید.

مرحله 5: مرغ را مرینیت کنید

مرغ های مکعبی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و سس مارینات را کاملا روی آنها بریزید.

سپس با دست یا قاشق مرغ ها را با سس خوب مخلوط کنید تا تمام تکه های مرغ کاملاً پوشانده شود.

این کار باعث می شود که طعم مارینات به همه جای مرغ نفوذ کند و بعد از پخت طعم یکنواخت و لذیذی به شما بدهد. جوجه ها را حداقل 2-1 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها خوب جذب شوند.

نکات طلایی در تهیه مرغ کبابی با ماریناد جدید و طعم دودی

مرحله ششم: طعم دودی

پس از مدت زمان مشخص شده مرغ ها را در ظرفی با درب مناسب قرار دهید.

یک کاسه فلزی کوچک در وسط ظرف مرغ قرار دهید. چند تکه زغال داغ را در کاسه بریزید.

بلافاصله درب ظرف را ببندید تا دود زغال داخل ظرف باقی بماند و عطر دود به داخل جوجه ها نفوذ کند. این به مرغ کبابی شما طعم منحصر به فردی می دهد که به ندرت در مرغ کبابی معمولی یافت می شود.

مرحله هفتم: لیمو را اضافه کنید

بعد از اینکه مرغ ها عطر دودی پیدا کردند، آبلیموی تازه را به مرغ کبابی اضافه کنید.

حتما لیمو را بعد از عطر دودی اضافه کنید تا طعم دودی آن حفظ شود.

مرحله هشتم: به سیخ کشیدن جوجه ها

سیخ های چوبی را قبل از استفاده چند دقیقه در آب خیس کنید تا در هنگام سرخ شدن نسوزند.

جوجه های چاشنی شده را یکی یکی روی سیخ های چوبی بکشید.

دقت کنید که تکه های مرغ به طور مرتب و محکم روی سیخ ها قرار گرفته باشند تا در حین پخت از سیخ جدا نشوند.

مرحله 9: پختن جوجه ها

تابه ای را با کمی روغن گرم کنید و سیخ های مرغ را داخل تابه بریزید. مرغ را به آرامی روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود و کاملا بپزد.

مراقب باشید که طعم دودی حفظ شود و برای جلوگیری از سوختن، جوجه ها را مرتباً بچرخانید تا از سرخ شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

یک دستور پخت خوشمزه و پرطرفدار

مرحله دهم: سرو مرغ کبابی

بعد از طلایی شدن و خوشبو شدن جوجه ها آنها را از تابه خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید.

این جوجه های جذاب را می توانید با نان، برنج یا سبزیجات تازه سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید این جوجه های خوشمزه را با روش متفاوت و خلاقانه فوق تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید. این مرغ کبابی با طعم دودی و مارینت تازه خود تجربه ای متفاوت و خوشمزه را برای شما رقم خواهد زد.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید