مرغ کبابی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که اگر از مواد مناسب برای چاشنی آن استفاده کنید، طعم آن مانند مرغ کبابی رستورانی است. در این مقاله از مجله اکالا شما می توانید با طرز تهیه مرغ کبابی رستورانی و با تمام ترفندهای خوشمزه تر کردن آن آشنا شوید.
نگاهی گذرا به روش پخت
برای تهیه مرغ کبابی مانند رستوران ها ابتدا باید مرغ را به صورت تکه های کبابی برش دهید. سپس آن را با پیاز خرد شده، ماست غلیظ، زعفران دم کرده، روغن زیتون، آبلیموی تازه، زنجبیل تازه رنده شده و نمک و فلفل مزه دار کنید. مواد را چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس مرغ ها را به سیخ بکشید. حالا می توانید جوجه ها را کباب کنید. در این مرحله می توانید از ترکیب کره آب شده و زعفران برای پوشاندن مرغ ها استفاده کنید. برای مطالعه کامل طرز تهیه مرغ کبابی رستورانی می توانید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی مانند رستوران
مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی به شرح زیر است:
مرغ | 1 عدد متوسط |
پیاز | 2 عدد |
ماست انتزاعی | 100 گرم |
زعفران دم کرده غلیظ | 4 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
کره | 100 گرم |
آبلیموی تازه | 6 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
زنجبیل تازه (اختیاری) | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه مرغ کبابی رستورانی
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
- درجه سختی: متوسط
- تعداد افراد: 4 نفر
در ادامه این قسمت مراحل طرز تهیه مرغ کبابی مانند رستوران ها ذکر شده است.
مرحله 1: مرغ را خرد کنید
برای شروع، باید مرغ را بشویید و قسمت های اضافی را بردارید. سپس آن را به شکل کبابی خرد کنید. اگر می خواهید طعم مرغ کبابی شما لذیذتر باشد، بهتر است فقط از سینه و ران مرغ استفاده کنید.
مرحله 2: مرغ را مزه دار کنید
برای طعم دار کردن مرغ، آن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. در مرحله بعد پیازها را شسته و خلال کرده و روی مرغ ها قرار دهید. سپس روغن زیتون، آبلیمو، زنجبیل رنده شده، نمک، فلفل سیاه، ماست تغلیظ شده و زعفران دم کرده را اضافه کنید.
مرحله 3: به جوجه ها استراحت دهید
یک دستکش بپوشید و مرغ ها را خوب هم بزنید. سپس روی ظرف را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ ها طعم خوبی پیدا کنند. اگر می خواهید مرغ کبابی شما طعم رستورانی پیدا کند، باید مواد را از شب قبل آماده کنید.
مرحله چهارم: مرغ ها را به سیخ بکشید
برای سیخ زدن مرغ ها باید هر قسمت از مرغ را جداگانه داخل سیخ بگذارید تا همزمان بپزند و آماده شوند.
مرحله 5: مرغ سوخاری را آماده کنید
زغال را روشن کنید و سیخ های مرغ کبابی را به ترتیب روی گریل بچینید. صبر کنید تا کباب ها کمی بپزند و سپس آنها را به تناوب برگردانید تا تمام قسمت های مرغ کباب خوب بپزد و مغز آن پخته شود.
مرحله 6: سس کره را آماده کنید
کره را آب کرده و باقی مانده زعفران را داخل آن بریزید. حالا مواد را خوب مخلوط کنید. برس مخصوص پخت را بردارید و پس از پختن مرغ ها، این سس را روی آنها بمالید.
2 دقیقه دیگر صبر کنید و سپس سیخ ها را از روی گریل بردارید. هم اکنون می توانید این مرغ کبابی خوشمزه را با برنج زعفرانی یا نان تازه سرو کنید و از طعم این غذا در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
نکات و تکنیک های تهیه مرغ کبابی مانند رستوران ها
در این بخش به نکات طلایی برای پخت مرغ کبابی مانند رستوران های ذکر شده با ما همراه باشید.
- برای تهیه مرغ کبابی رستورانی بهتر است از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید تا طعم مرغ کبابی شما بیشتر شود.
- مرغ کبابی را به قطعات متوسط خرد کنید. کوچک بودن جوجه ها باعث سوختن آنها می شود و اگر مرغ را تکه های درشت کنید ممکن است داخل آن نپخته بماند.
- یکی از نکات طلایی مرغ کبابی استفاده از آب پیاز به جای پیاز خرد شده است.
- برای لذیذتر و آبدارتر شدن مرغ کبابی بهتر است آن را با پوست کباب کنید، این کار باعث می شود بافت مرغ کبابی نرمتر شود.
در کنار مرغ کبابی حتما از مقداری گوجه فرنگی، فلفل و پیاز کبابی استفاده کنید. - برای طعم دادن به مرغ کبابی رستورانی از ادویه هایی مانند دارچین، سماق و پودر لیمو استفاده نکنید، زیرا این ادویه ها طعم مرغ کبابی را تلخ می کند.
- اگر دوست دارید مرغ کبابی شما تند باشد، می توانید از مقداری فلفل قرمز یا پودر فلفل سیاه برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید.
- برای اینکه طعم مرغ کبابی رستوران شما لذیذتر باشد، بهتر است از مرغ های زیر یک کیلوگرمی استفاده کنید; چون این جوجه ها طعم بهتری دارند.
- برای طعم دادن به مرغ حتما از آبلیموی تازه استفاده کنید.
- برای تهیه مرغ کبابی با سس مایونز باید از یک فنجان سس مایونز، 2 قاشق ماست تغلیظ شده و انواع ادویه ها و چاشنی ها برای طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.
- هر چه جوجه ها را بیشتر در مواد بگذارید، مرغ سوخاری شما خوشمزه تر می شود. مرغ های مزه دار را بهتر است یک شب در یخچال بگذارید و سپس کباب کنید.
- هنگام سیخ کشیدن مرغ ها حتما مرغ های بدون استخوان را جداگانه و مرغ های استخوان دار را جدا سیخ کنید تا بهتر بپزند.
- برای طعم دادن به مرغ کبابی از پیاز رنده شده استفاده نکنید زیرا در حین پخت تکه های پیاز روی حرارت می سوزد.
- برای اینکه مرغ کبابی نرم و لذیذ شود، حتماً مقداری روغن زیتون، روغن کنجد، سس مایونز یا خامه به آن اضافه کنید.
- برای طعم دادن به مرغ کبابی می توانید از ادویه هایی مانند پودر پیاز، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر گشنیز استفاده کنید.
- یک راه ساده برای طعم دادن به مرغ کبابی استفاده از ماست موسیر است.
- برای ترد شدن مرغ کبابی می توانید مقداری روغن اضافه کنید.
- اگر از مرغ با استخوان استفاده می کنید، حتما زمان بیشتری را صرف پختن آن کنید تا مغز پخته شود.
- در حالت استاندارد برای هر سیخ مرغ کبابی حدود 400 گرم و برای مرغ بدون استخوان 300 گرم مرغ مصرف می شود.
- مهمترین دلیل سفت شدن مرغ کبابی نمک و آبلیمو به مرغ است. برای جلوگیری از این مشکل ابتدا مرغ ها را در مقداری روغن آغشته کنید و سپس آبلیمو و نمک را اضافه کنید.
- برای خوش طعم شدن مرغ کبابی می توانید قبل یا در حین پخت مقداری کره روی مرغ ها بریزید.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا بهترین روش تهیه مرغ کبابی رستورانی را ذکر کرد. اگر تجربه تهیه مرغ کبابی رستورانی را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه مند در میان بگذارید.
من ماجده شرف عاشوری هستم. سال هاست که به صورت حرفه ای در موضوعات مختلف می نویسم و ترجمه می کنم. من از بازی با کلمات و ایجاد محتوای جدید لذت می برم و دوست دارم دنیای اطرافم را بیشتر از آنچه می بینم کشف کنم…
گردآوری شده از مجله اکالا