صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه پودینگ برنج مخلوط مرحله به مرحله; اصلی و خوشمزه

طرز تهیه پودینگ برنج مخلوط مرحله به مرحله; اصلی و خوشمزه

طرز تهیه پودینگ برنج مخلوط مرحله به مرحله اصلی و

شاه پلو مخلوط یکی از غذاهای اصیل و لذیذ ایرانی است که با ظاهر رنگارنگ و طعم بی نظیر خود، سفره های ایرانی را در مهمانی ها و مجالس می آراید. در ادامه با وبلاگ آکالا منتظر دستور پخت کامل باشید برنج مخلوط برای شما توضیح دهد

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج مخلوط

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج مخلوط به شرح زیر است:

برنج 2 فنجان
محلول زعفران کافی
نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین و زردچوبه کافی
روغن کافی
کره 20 گرم
یک پیاز 1 عدد
کشمش پیلویی ½ فنجان
قیسی ½ فنجان
آلو ½ فنجان
بادام هندی ½ فنجان
آب جوش ½ فنجان

مراحل تهیه برنج مخلوط

  • تهیه مواد اولیه و تهیه این برنج 40-50 دقیقه زمان می برد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذا را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و ریز خرد کنید.

در تابه ای مناسب کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید.

تابه را روی حرارت بگذارید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز روشن و طلایی شود.

مرحله دوم: تهیه و اضافه کردن فیله مرغ

فیله مرغ را بشویید و به قطعات کوچک برش دهید.

فیله مرغ را به محتویات تابه اضافه کنید. چند دقیقه سرخ کنید تا رنگ فیله ها تغییر کند و طلایی شود.

1716139406 2 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

نمک، فلفل، پودر دارچین و زردچوبه را به محتویات تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود.

مرحله 4: گیلاس، بادام هندی و آلو را اضافه کنید

بهتر است آلو و آلوچه را قبل از پخت به مدت 10-15 دقیقه در آب خیس کنید.

سپس آلوی خیس خورده و قیمه را به محتویات تابه اضافه کنید

بادام هندی را در این مرحله به مواد اضافه کنید و چند دقیقه مواد را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

دستور پخت شاه پلو مخلوط;  خوشمزه و جشن

مرحله پنجم: اضافه کردن آب جوش و پختن مرغ

آب جوش و مقداری محلول زعفران را به محتویات تابه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا آب بجوشد.

سپس درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید. 15-20 دقیقه زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند و آب داخل تابه تبخیر شود.

مرحله ششم: تهیه برنج

در قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب بجوشد.

برنج از قبل خیس شده را در قابلمه بریزید. 4-6 دقیقه زمان دهید تا برنج در قابلمه بجوشد و نرم شود.

توجه داشته باشید که مدیریت این مرحله با توجه به برنجی که مصرف می کنید به عهده شماست. برنج شما ممکن است به زمان کمتر یا بیشتری برای نرم شدن نیاز داشته باشد.

بعد از مدت زمان مشخص شده برنج را از قابلمه خارج کرده و در آبکش بریزید. صبر کنید تا برنج کمی خنک شود.

مرحله هفتم: پخت پودینگ برنج مخلوط

در یک تابه تفلون یا نچسب مناسب کمی کره و روغن بریزید. کف قابلمه را با مقداری نان لواش بپوشانید. حالا یک لایه نازک برنج کف قابلمه بریزید.

مقداری از مواد گوشتی را روی برنج بریزید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

صبر کنید تا بخار داخل قابلمه بلند شود. سپس حرارت را کم کنید و 30-35 دقیقه زمان دهید تا پلو شما بپزد.

نکات مهم برای پخت پودینگ برنج مخلوط

نکات مهم برای پخت پودینگ برنج مخلوط

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه پودینگ مخلوط می پردازیم. با ما بمان.

  • از برنج ایرانی مرغوب با عطر و طعم خوب استفاده کنید.
  • مرغ یا گوشت گاو تازه و بدون چربی را انتخاب کنید.
  • از مواد مرغوب مانند زعفران، کشمش، زرشک، بادام و پسته استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از خلال بادام و پسته بیشتر برای تزیین شاه پلو استفاده کنید.
  • برای اینکه شاه پلو شما عطر و طعم بهتری داشته باشد می توانید در مواد میانی از مقداری هل و گلاب نیز استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید در مواد میانی از مقداری خلال پرتقال یا پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید.

امیدواریم با خواندن این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه برنج مخلوط را یاد گرفته اید و می توانید به راحتی آن را در خانه بپزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید