صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه پوسته برگ چغندر طعمی تازه و متفاوت

طرز تهیه پوسته برگ چغندر طعمی تازه و متفاوت

طرز تهیه پوسته برگ چغندر طعمی تازه و متفاوت

دلمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که معمولا با برگ مو درست می شود. اما می توانید این غذای خوشمزه را با برگ چغندر هم درست کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه چغندر را به شما آموزش دهیم.

برای تهیه سوپ چغندر ابتدا برگ ها را بجوشانید و آبکش کنید. سپس گوشت چرخ کرده، پیاز، رب گوجه فرنگی، ادویه، بلغور و برنج را به آن اضافه کرده و در برگ بپیچید. در پایان دلمه ها را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد.

مواد لازم برای تهیه تفاله چغندر

برای تهیه این دلمه خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

برگ چغندر 1 کیلوگرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
بلغور 1 فنجان
برنج 1 فنجان
گیاهان معطر (نعناع و ترخون) 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل تا حد لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
روغن 1 فنجان

طرز تهیه برگ چغندر

برای تهیه برگ چغندر مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: برگ های چغندر را بجوشانید

ابتدا برگ های چغندر را بشویید و سپس آب را در قابلمه ای بریزید تا بجوشد سپس برگ های چغندر را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه در آب بجوشد.

مرحله دوم: برنج و بلغور را بپزید

برنج و بلغور را در دو قابلمه جداگانه بدون روغن بپزید تا نرم شوند.

مرحله 3: مواد را برای کراست آماده کنید

پیاز را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس برنج و بلغور پخته شده را به همراه نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی و سبزی معطر به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید.

طرز تهیه برگ چغندر

مرحله 4: برگ های چغندر را برش دهید

بعد از جوشاندن برگ های چغندر آن را آبکش کنید. سپس قسمت ضخیم برگ را جدا کرده و مواد را در هر یک از نیمه ها بریزید و به شکل رول در بیاورید.

مرحله پنجم: دلمه را بپزید

قسمت های ضخیم برگ چغندر را که جدا کردید کف قابلمه قرار دهید و برش ها را در قابلمه قرار دهید. بعد از اینکه برش ها را کاملا چیدید، مقداری نمک روی آن بپاشید و مقداری آب جوش و روغن به آن اضافه کنید. سپس چند برگ کامل چغندر را روی ورقه ها قرار دهید، در قابلمه را بپوشانید و بگذارید یک ساعت بپزد.

نکات اضافی برای تهیه پوسته برگ چغندر:

  • برای تهیه این دلمه بهتر است از برگ چغندر جوان و تازه استفاده کنید.
  • توجه داشته باشید که برگ ها را نباید بیش از 5 دقیقه در آب بجوشانید زیرا له می شود.
  • می توانید از گیاهان تازه مانند ترخون و نعناع نیز استفاده کنید.
  • می توانید به مواد دلمه کمی آبلیمو یا پودر لیمو عمانی اضافه کنید.
  • گوش ماهی ها را در قابلمه نزدیک به هم بچینید تا باز نشوند. همچنین می توانید یک صفحه سنگین را در بالای دلمه ها قرار دهید.
  • برش ها را باید روی حرارت ملایم بپزید تا آرام آرام جا بیفتند.
  • می توانید کوفته ها را با ماست غلیظ و نعناع خشک سرو کنید.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه برگ چغندر ما به شما آموزش دادیم پیشنهاد می کنیم این بار با این دستور دُلمه را به روشی جدید بپزید و از آن لذت ببرید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید