صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کباب تابه ای بادمجان کبابی; خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کباب تابه ای بادمجان کبابی; خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کباب تابه ای بادمجان کبابی خوشمزه و متفاوت

کباب تابه ای بادمجان کبابی این یک غذای ترکی است که ظاهری شبیه به کباب تابه ای خودمان دارد اما طعم متفاوتی دارد. در این مقاله از بخش پخت و پز در مجله اکالا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای بادمجان کبابی

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای بادمجان کبابی به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده مخلوط 350 گرم
بادمجان 2 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی نصف هر رنگ
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن مایع تا حد لازم
نمک و فلفل سیاه تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

طرز تهیه بادمجان کبابی

برای تهیه این غذا مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: مخلوط گوشت چرخ کرده

برای گوشت چرخ کرده بهتر است از گوشتی استفاده کنید که چربی دارد.

ترکیب سر گوسفند و سر گوساله بهترین مخلوط برای تهیه این کباب است.

اگر به گوشت قرمز حساسیت دارید یا آن را دوست ندارید، می توانید از گوشت چرخ کرده بوقلمون به عنوان جایگزین استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده سازی مواد

پیاز را رنده کنید اما نیازی به آب گیری آن نیست.

بادمجان ها را کبابی کنید و سپس آنها را آسیاب کنید تا خیلی کوچک و له نشوند.

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و دانه ها را جدا کنید.

بعد از اینکه گوجه ها را فیله کردید، آنها را ریز خرد کنید.

فلفل دلمه ای رنگی را ریز خرد کنید.

5-6 ورقه فلفل دلمه ای را برای گریل تابه نگه دارید.

مرحله 3: مواد را با هم ترکیب کنید

در این مرحله باید تمام موادی را که از قبل آماده کرده اید مخلوط کنید.

ابتدا گوشت رنده شده و پیاز را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، بادمجان کبابی و ادویه جات را اضافه کنید.

مواد را با دست ورز دهید تا همه چیز یکدست شود و بافت گوشت چسبناک شود.

  • نکته: گوشت هر چه بهتر ورز داده شود بافت آن چسبناکتر می شود و در هنگام پخت جدا نمی شود.

مرحله 4: پختن کباب

این کباب را هم در فر و هم روی گاز می توانید درست کنید.

روش اول: پختن کباب در تابه روی گاز

توجه داشته باشید که هر چه تابه شما بزرگتر باشد، کباب نازکتر و هرچه تابه کوچکتر باشد، قطر کباب بیشتر است. پس ابتدا تابه ای را با قطری که می خواهید انتخاب کنید. آن را با اسپری یا قلم فوم کمی چرب کنید.

قبل از اینکه روی گاز بگذارید، مواد را با دست کف تابه پخش کنید. دقت کنید که همه مواد به طور یکنواخت پخش شوند.

فلفل دلمه ای را که کنار گذاشته اید روی گریل تزیین کنید.

در ظرف را بپوشانید و بگذارید 30-40 دقیقه با شعله ملایم بپزد.

روش دوم: پختن کباب در تابه در فر

پخت بادمجان کبابی در فر

فر را از قبل گرم کنید.

کف ظرف را کمی روغن بمالید و با دست گوشت را کف ظرف بمالید.

مراقب باشید سطح گوشت ناصاف و یکدست نباشد.

روی سطح گوشت را با قلم مو کمی روغن بمالید، با این کار کباب طلایی و خوش رنگ می شود.

سپس ظرف را به مدت 50 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

نکات

  • برای پخت این غذا در فر نیازی به استفاده از فویل یا کاغذ آلومینیومی نیست.
  • نگران غذای خشک نباشید. به دلیل وجود گوجه فرنگی و بادمجان، گوشت در فر خشک نمی شود.

در این مطلب از مجله اکالا سعی کردیم دستور یک غذای تقریبا سریع را به شما آموزش دهیم. می توانید کباب تابه ای بادمجان کبابی را با برنج و سبزیجات میل کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید