صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کتلت هویج خانگی; با گوشت و بدون گوشت

طرز تهیه کتلت هویج خانگی; با گوشت و بدون گوشت

طرز تهیه کتلت هویج خانگی با گوشت و بدون گوشت

کتلت هویج یک غذای خوشمزه و متفاوت است که می توانید آن را با گوشت یا بدون گوشت تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا با مراحل آماده سازی می توانید کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت آشنا شوید

برای تهیه کتلت هویج با گوشت ابتدا باید هویج، سیب زمینی و پیاز را رنده کنید. سپس آب پیاز اضافی را بگیرید. گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و هر ادویه ای که دوست دارید به مواد اضافه کنید. چند دقیقه بگذارید مواد بماند و سپس مواد کتلت را در روغن داغ سرخ کنید. برای مطالعه جزئیات طرز تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت می توانید ادامه مطلب را مطالعه کنید.

طرز تهیه کتلت هویج با گوشت

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 60 دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد افراد: 3 نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج با گوشت

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج با گوشت به شرح زیر است:

هویج 3 عدد متوسط
سیب زمینی 3 عدد متوسط
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
پودر سماق 2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
زیره سبز 2 قاشق چایخوری

مراحل تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

در ادامه این قسمت می توانید با مراحل تهیه کتلت هویج با گوشت آشنا شوید.

مرحله 1: هویج، سیب زمینی و پیاز را رنده کنید.

برای شروع، باید هویج، سیب زمینی و پیاز را در مقیاس متوسط ​​یا بزرگ رنده کنید. برای خرد کردن مواد کتلت از رنده ریز استفاده نکنید، این کار باعث آبکی شدن سیب زمینی و پیاز می شود.

مرحله دوم: آب پیاز را بگیرید

پس از رنده شدن مواد، باید آب پیاز اضافی را جدا کنید. برای این کار باید آب اضافی داخل ظرف را دور بریزید. نیازی به فشار دادن پیاز نیست.

مرحله 3: مواد کتلت را با هم ترکیب کنید

در این مرحله باید گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی و ادویه جات را به مواد دیگر اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. در این مرحله بهتر است دستکش بپوشید و مواد را چند دقیقه ورز دهید.

مرحله 4: به مخلوط کتلت استراحت دهید

بعد از اینکه سس کتلت را آماده کردید، مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شود.

مرحله پنجم: کتلت را سرخ کنید

در ماهیتابه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. صبر کنید تا روغن داغ شود. بعد دستتون رو خیس کنید و با دست کتلت درست کنید و داخل روغن بیندازید و سرخ کنید.

مرحله 6: کتلت را سرو کنید

وقتی یک طرف کتلت سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. وقتی کتلت ها سرخ شدند، آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید. این کار را برای همه کتلت ها تکرار کنید و بعد از آماده شدن کتلت ها آنها را با گوجه فرنگی و ترشی داخل نان باگت بریزید و بخورید.

طرز تهیه کتلت هویج بدون گوشت

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 60 دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد افراد: 3 نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج بدون گوشت

مواد لازم برای تهیه کتلت هویج بدون گوشت به شرح زیر است:

سیب زمینی 3 عدد متوسط
هویج 2 عدد متوسط
پودر نشاسته 3 قاشق غذاخوری
آرد 4 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده (اختیاری) 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به اندازه لازم
سیر 2 تا 3 قرص
آرد نان یا آرد سفید به اندازه لازم

طرز تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

طرز تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت شامل مراحل زیر می باشد:

  1. برای تهیه این کتلت هویج و سیب زمینی را در قابلمه ای با آب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
  2. بعد از پخته شدن هویج و سیب زمینی آنها را رنده کنید. سپس پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بردارید. پیاز رنده شده را با هویج و سیب زمینی ترکیب کنید. سیر را رنده کنید و به مواد دیگر اضافه کنید.
  3. در این مرحله پودر نشاسته، آرد، ادویه جات را به همراه پنیر پیتزا به مخلوط کتلت اضافه کنید. مواد کتلت را ورز دهید و خوب مخلوط کنید.
  4. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد را با دست به شکل نبات در آورید و در آرد نان یا آرد سفید آغشته کنید.
  5. سپس کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از اینکه یک طرف کتلت ها سرخ شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند.
  6. در آخر کتلت ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید و سپس با خیارشور و گوجه فرنگی سرو کنید.

نکات و تکنیک های تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

نکات و تکنیک های تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه این کتلت می توانید به جای پودر سماق از مقداری پودر لیمو عمانی استفاده کنید.
  • اگر بعد از مخلوط کردن مواد کتلت احساس کردید که مواد کمی چسبنده هستند، می توانید یک قاشق دیگر آرد نخودچی به مخلوط کتلت اضافه کنید.
  • برای طعم دادن به این کتلت می توانید به جای سیر رنده شده از مقداری پودر سیر استفاده کنید.
  • افزودن پنیر پیتزا به این کتلت اختیاری است و در صورت تمایل می توانید آن را بردارید.
  • برای افزایش چسبندگی کتلت می توانید یک تخم مرغ اضافه کنید.
  • برای تهیه کتلت سیب زمینی و هویج می توانید از مقداری سیب زمینی خام یا پخته رنده شده استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری جعفری تازه خرد شده به مواد کتلت اضافه کنید.
  • در دستور تهیه کتلت مرغ و هویج می توانید به جای گوشت چرخ کرده از مقداری مرغ چرخ کرده استفاده کنید.
  • قبل از سرخ کردن کتلت هویج حتما صبر کنید تا روغن داغ شود و سپس داخل روغن بریزید.
  • برای طعم دادن به این کتلت می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه کتلت هویج با گوشت و بدون گوشت را ذکر کرد. این کتلت بسیار راحت درست می شود و طعم دلپذیری دارد. اگر تجربه درست کردن این کتلت خوشمزه را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید