صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج + نکات و وافل

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج + نکات و وافل

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج نکات و

کوفته سیب زمینی و هویج یک غذای ساده، بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج را به همراه تمام نکات مهمی که هنگام تهیه باید بدانید را به شما آموزش می دهیم.

نگاهی گذرا به روش پخت

سیب زمینی و هویج را بعد از پوست کندن خرد کنید و با مقداری آب و نمک خوب بپزید. بعد از پخت، پیاز را پوره کرده و با رنده ریز رنده کنید و آبکش کنید، پوره پیاز، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر سیر، زردچوبه، آرد سوخاری را به پوره سیب زمینی و هویج اضافه کنید و مواد را اضافه کنید. خوب ورز دهید. دست ها را کمی چرب یا خیس کنید و کوفته ها را شکل دهید. روغن را خوب داغ کنید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذا را با جزئیات کامل مطالعه کنیم.

مواد لازم برای کوفته سیب زمینی و هویج

تخم مرغ 1 عدد
سیب زمینی 4 عدد
هویج 3 عدد
پیاز 1 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری
آرد نان یا آرد نخودچی 5 قاشق غذاخوری
روغن به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل پخت کوفته سیب زمینی و هویج

  • زمان آماده سازی: 40-50 دقیقه
  • مناسب برای: 4-5 نفر
  • درجه سختی: متوسط

مرحله اول: تهیه سیب زمینی و هویج

سیب زمینی و هویج را خوب بشویید و پوست بگیرید. آنها را به 4-8 قسمت برش داده و در قابلمه بریزید.

مقداری آب به قابلمه اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

برای طعم بهتر، کمی نمک به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و قابلمه را گرم کنید.

25-20 دقیقه زمان دهید تا سیب زمینی و هویج با حرارت ملایم بپزند و آب قابلمه تبخیر شود.

بعد از پخت، سیب زمینی و هویج را در ظرف بزرگی بریزید تا کمی خنک شود.

سپس با کمک چنگال یا همزن دستی آنها را له کرده و پوره کنید تا بافتی صاف و یکدست به دست آید.

مرحله دوم: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک رنده ریز رنده کنید.

پوره پیاز را با یک صافی کوچک در یک صافی بریزید و آب اضافی آن را خوب فشار دهید.

پوره پیاز آبکش شده را به محتویات کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن سایر مواد کوفته

تخم مرغ، آرد سوخاری (آرد نخود)، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به مخلوط مواد داخل کاسه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مواد را خوب ورز دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند و به شکلی در بیایند که هنگام درست کردن کوفته ها جدا نشوند.

اگر خمیر خیلی شل بود، می توانید کمی بیشتر آرد سوخاری اضافه کنید.

مرحله چهارم: شکل دادن به کوفته ها

از مواد به اندازه یک گردو یا نارنگی کوچک بردارید و با دست گلوله های کوچک یا بیضی درست کنید. اندازه کوفته ها به ذائقه شما بستگی دارد.

دست ها را کمی با آب یا روغن خیس کنید تا مواد به دست نچسبد و بتوانید به راحتی کوفته ها را شکل دهید.

مرحله پنجم: کوفته ها را سرخ کنید

در یک تابه عمیق مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود.

کوفته ها را به آرامی در روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا همه طرف ها طلایی و برشته شوند.

سپس کوفته ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله ششم: تزیین و سرو کوفته ها

کوفته های جذاب خود را در ظرف سرو بچینید و با سبزیجات تازه، گوجه فرنگی و سس های مختلف میل کنید.

می توانید روی کوفته ها را با گردو یا کنجد تزئین کنید.

نکات مهم برای خوشمزه تر کردن کوفته سیب زمینی و هویج

در ادامه نکات طلایی برای پخت کوفته سیب زمینی و هویج را ذکر می کنیم. با ما همراه باشید.

  • دقت کنید پیاز رنده شده کاملا آبکش شده و سیب زمینی و هویج خشک شده باشند. رطوبت زیاد باعث باز شدن کوفته ها در هنگام سرخ شدن می شود.
  • اگر مواد خیلی شل بود آرد را کم کم اضافه کنید. اما مواظب باشید که آرد زیاد اضافه نکنید چون باعث سفت شدن کوفته ها می شود.
  • مواد کوفته را خوب ورز دهید تا بافت یکدستی داشته باشد و در حین سرخ کردن یا پختن از هم نپاشد.
  • حتما قبل از سرخ کردن بگذارید روغن کاملا داغ شود. روغن سرد باعث می شود که کوفته ها از هم جدا شوند و ظاهر آن ها را خراب کنند.
  • افزودن کمی پودر زیره یا پاپریکا به کوفته ها عطر فوق العاده ای به غذا می دهد.
  • هنگام شکل دادن به کوفته ها، دست ها را با آب یا روغن مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبد و کوفته ها یکدست، زیبا با ظاهری صاف و یکدست شوند.
  • کوفته ها را روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید. حرارت زیاد سطح بیرونی را می سوزاند و داخل کوفته پخته نمی شود.
  • برای طعمی متفاوت و مجلل تر می توانید در کوفته ها از مقداری گردوی خرد شده، خلال پسته یا بادام استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است. با رعایت این مراحل و نکات می توانید یک کوفته سیب زمینی و هویج فوق العاده خوشمزه و حرفه ای درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

اگر از ترفندهای دیگری برای درست کردن این کوفته استفاده می کنید که طعم آن را بهتر می کند، خوشحال می شویم آن نکات را با ما و سایر دوستان علاقه مند در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید