صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی; آسان و خوشمزه

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی; آسان و خوشمزه

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی آسان و

بادمجان کوکو یکی از غذاهای ساده و پرطرفدار است که به راحتی در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی بافت نرم و رنگ دلپذیری دارد. اگر طعم بادمجان کبابی را دوست دارید، قطعا از طعم این کوکو لذت خواهید برد. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی

تخم مرغ 3 عدد
بادمجان 4 عدد
سیب زمینی 2 عدد
سیر 1-2 قرص
پیاز 1 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا دودی و پودر تخم گشنیز هرچقدر دوست داری
روغن به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کاکائو 30-40 دقیقه است
  • مقدار مطالب ذکر شده در این آموزش مناسب برای 3-4 نفر می توانید به راحتی با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کاکائو جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط واقع شده است

مرحله اول: تهیه بادمجان

بادمجان ها را بشویید و خشک کنید.

با کمک چاقو چندین شیار روی پوست آنها ایجاد کنید. با این کار بادمجان در هنگام کباب کردن بهتر پخته می شود.

بادمجان ها را روی گریل، فر یا در تابه با حرارت زیاد کباب کنید تا پوستشان سیاه شود و مغزشان پخته شود.

پس از تفت دادن، بادمجان ها را در ظرف درب دار یا کیسه فریزر قرار دهید و درب ظرف را ببندید، چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود، سپس درب آن ها را با چاقو برش دهید و پوست بادمجان ها را بگیرید.

گوشت بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید و به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله دوم: تهیه سیب زمینی و پیاز

سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید.

سیب زمینی ها را با کمک رنده ریز، خردکن یا همزن له کرده و له کنید. سیب زمینی های رنده شده را در آبکش بریزید و کمی فشار دهید تا آب آنها گرفته شود سپس به بادمجان های داخل ظرف اضافه کنید.

به همین ترتیب پیاز را بشویید، پوست بگیرید، رنده کنید و آبکش کنید. پیاز را به مخلوط کاکائو اضافه کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی

مرحله سوم: سیر و ادویه جات را اضافه کنید

سیر را بشویید و پوست بگیرید و با کمک پرس سیر آن را پوره کنید. پوره سیر را به مواد کاکائو اضافه کنید. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا دودی و پودر تخم گشنیز را به مخلوط کاکائو اضافه کنید و به مرحله بعد بروید.

مرحله 4: تخم مرغ و آرد را اضافه کنید

تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک بشکنید و با چنگال هم بزنید تا پف کند.

آرد را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. می توانید از گیاهان معطر خرد شده مانند شوید، جعفری یا نعناع برای طعم دادن به کاکائو استفاده کنید.

مخلوط تخم مرغ و آرد را به مخلوط کاکائو اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم: پختن کاکائو

تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. با قاشق از مخلوط کاکائو خارج کنید و در دست کمی به آن حالت دهید.

هر طرف کوکوها را چند دقیقه در تابه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

برای اینکه پیله ها شکل بهتری پیدا کنند می توانید از قالب های مخصوص پیله استفاده کنید.

کوکوها را پس از سرخ شدن روی دستمال کاغذی جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

کلوچه های جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوشیدن است. آنها را در ظرف سرو بریزید و با گوجه فرنگی، سبزی یا کاهو تزئین کنید.

برای یک غذای کامل تر، می توانید کوکو را با برنج یا نان سرو کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی با سیب زمینی

امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد. با رعایت این مراحل و نکاتی که در بالا ذکر شد می توانید کوکوی بادمجان کبابی بسیار خوشمزه و خانگی با سیب زمینی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید