صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کوکو عدس و سیب زمینی (مغذی و خوشمزه برای شام)

طرز تهیه کوکو عدس و سیب زمینی (مغذی و خوشمزه برای شام)

طرز تهیه کوکو عدس و سیب زمینی مغذی و خوشمزه

کوکو عدس و سیب زمینی یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی است که تهیه آن بسیار آسان است. این کاکائو سرشار از پروتئین، فیبر و آهن است و می توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش غذا سرو کرد. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه کاکائو، عدس و سیب زمینی ما به شما آموزش می دهیم

مواد لازم برای تهیه کوکو عدس و سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه کوکو عدس و سیب زمینی به شرح زیر است:

عدس 1 فنجان
سیب زمینی متوسط 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
یک پیاز 1 عدد
سیر 2 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه کافی
روغن کافی

مراحل تهیه کوکو عدس و سیب زمینی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کوکو 35-45 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کوکوی جذاب را در مقادیر بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این کوکو در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه عدس

عدس ها را بشویید و در آب کافی بپزید تا نرم شوند. زمان پخت عدس بسته به نوع آن متفاوت است اما معمولا بین 20 تا 30 دقیقه زمان می برد.

مرحله دوم: تهیه سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید. بسته به اینکه بافت کاکائو را دوست دارید می توانید از رنده درشت یا ریز استفاده کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد دیگر

پیاز و سیر را رنده یا ریز خرد کنید.

مرحله 4: مواد را مخلوط کنید

در یک کاسه بزرگ، عدس پخته شده، سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، پیاز، سیر، آرد نخودچی، پودر زیره، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

مرحله 5: کاکائو را سرخ کنید

تابه ای را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن کافی به آن اضافه کنید.

1721825336 694 طرز تهیه شام ​​عدس یک شام خوشمزه در 3 دقیقه

مخلوط کاکائو را با دست یا قاشق شکل دهید و به دلخواه در روغن داغ بمالید.

هر طرف کوکو را برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.

نکات طلایی در تهیه کوکو عدس و سیب زمینی

مرحله ششم: کاکائو را سرو کنید

کوکو عدس و سیب زمینی را داغ سرو کنید.

می توانید از نان، ماست یا سبزیجات تازه به عنوان دارچین استفاده کنید.

نکات طلایی در تهیه کوکو عدس و سیب زمینی

در ادامه به نکات طلایی برای تهیه این غذای خوشمزه اشاره می کنیم. با ما بمان.

  1. برای اینکه کاکائو از بین نرود، حتما عدس را خوب له کنید و از آرد نخودچی استفاده کنید.
  2. اگر مخلوط کاکائو خیلی شل بود، می توانید کمی آرد نخودچی اضافه کنید.
  3. در این کوکو می توانید از سبزیجات دیگری مانند هویج رنده شده یا کدو تنبل رنده شده نیز استفاده کنید.
  4. برای طعم متفاوت، می توانید کمی پودر کاری یا پودر فلفل قرمز به مخلوط کاکائو اضافه کنید.

کوکو عدس و سیب زمینی یک غذای خوشمزه، مقوی و گیاهی است که به راحتی در خانه تهیه می شود. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید این کوکو را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

اگر شما نیز از تکنیک ها و ترفندهایی برای خوش طعم شدن این کوکو استفاده می کنید، خوشحال می شویم اگر آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید