صفحه اصلی > غذای ایرانی : ناهار تکراری درست نکنید (طرز تهیه خورش هلو)

ناهار تکراری درست نکنید (طرز تهیه خورش هلو)

خورش هلو یک خورش تابستانی و خوش رنگ است که با طعم ترش و شیرین می تواند گزینه ای عالی برای تنوع در آشپزی شما باشد. در این مقاله روش تهیه خورش هلو ما قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد. با ما بمان.

مواد لازم برای تهیه خورش هلو

مواد لازم برای تهیه خورش هلو به شرح زیر است:

هلو متوسط 4 عدد
مرغ (ران یا سینه) 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
گل رز 1 قاشق غذاخوری
با تشکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
اب 4 فنجان
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آل بخارا (اختیاری) 2 عدد

مراحل تهیه خورش هلو

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 50-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: مرغ را چاشنی کنید

مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرغ را به قطعات دلخواه برش دهید و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.

روی ظرف را بپوشانید و چند دقیقه به مرغ فرصت دهید تا طعم آن را بگیرد.

مراحل تهیه خورش هلو

مرحله دوم: تهیه پیاز

پیازها را بشویید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

در قابلمه ای که قصد پخت خورش را دارید، روغن را با حرارت ملایم گرم کنید.

پیازها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن مرغ و پختن خورش

تکه های مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

زعفران دم کرده، گلاب، شکر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا به مواد داخل قابلمه آب اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا محتویات قابلمه به نقطه جوش برسد.

سپس شعله را کم کرده، در قابلمه را ببندید و به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا مرغ کاملا بپزد.

دستور پخت خورش هلو خانگی

مرحله 4: آماده سازی و اضافه کردن هلو

هلوها را بشویید و هسته آن را جدا کنید. هلوها را به قطعات متوسط ​​برش دهید.

هلوهای خلال شده را به خورش اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر تفت دهید تا هلوها نرم شوند.

در صورت تمایل آلو بخارا را در 10 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

مرحله پنجم: سرو خورش

بعد از پختن تمام محتویات خورش و رسیدن به غلظت مناسب، خورش را میل کنید و با مقداری نمک مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.

خورش را در ظرف سرو بریزید و با برنج یا نان سرو کنید.

می توانید روی خورش را با جعفری یا نعناع تازه تزئین کنید.

نکات و تکنیک های تهیه خورش هلو

نکات و تکنیک های تهیه خورش هلو

در تهیه خورش هلو به 4 نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. برای طعم بهتر خورش بهتر است از مرغ محلی یا ارگانیک استفاده کنید. اگر به هر دلیلی نمی خواهید از مرغ استفاده کنید، می توانید این خورش را با گوشت بره، گاو یا بوقلمون درست کنید.
  2. به جای رب گوجه فرنگی می توانید از ۲ عدد گوجه فرنگی تازه رنده شده استفاده کنید.
  3. در صورت تمایل می توانید از 1 عدد فلفل دلمه ای نیز در مواد خورش استفاده کنید.
  4. اگر هلو خیلی ترش بود می توانید شکر بیشتری به خورش اضافه کنید.

با رعایت این نکات ساده می توانید خورش هلو خوشمزه را تهیه کرده و لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است.

اگر شما هم از ترفندهایی برای خوش طعم شدن این خورش استفاده می کنید، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید