صفحه اصلی > غذای ایرانی : پیاز اردبیلی پلو با گوشت چرخ کرده; دستور پخت یک غذای خوشمزه محلی

پیاز اردبیلی پلو با گوشت چرخ کرده; دستور پخت یک غذای خوشمزه محلی

پیاز اردبیلی پلو با گوشت چرخ کرده دستور پخت یک

غذاهای محلی همیشه خوشمزه و جذاب هستند. یکی از این غذاها پیاز پلو با گوشت چرخ کرده است که در اصل مخصوص شهر اردبیل است. این غذای خوشمزه با نام سوغان پیلاو نیز شناخته می شود زیرا سوغان در زبان ترکی به معنای پیاز است. پیاز بنفش یکی از مواد اصلی این غذای خوشمزه است. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیاز برنج اردبیلی با گوشت چرخ کرده به شما یاد بده

مواد لازم برای تهیه پیاز برنج اردبیلی با گوشت چرخ کرده

برای تهیه این غذای خوشمزه برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

پیاز کوچک بنفش 10 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
برنج 3 فنجان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
زعفران تا حد لازم
نمک و فلفل سیاه و سماق تا حد لازم
آب لیمو تا حد لازم

طرز تهیه پیاز برنج اردبیلی با گوشت چرخ کرده

برای تهیه این غذای محلی مراحل زیر را دنبال کنید:

2 طرز تهیه نان سیر رستورانی پیش غذای فوری و

مرحله اول: پیاز را سرخ کنید

ابتدا پیازهای کوچک بنفش را پوست بگیرید و بشویید. سپس در تابه ای به اندازه کافی روغن بریزید و پیازها را با حرارت ملایم کاملا تفت دهید. تفت دادن را ادامه دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند. سعی کنید پیازها را سرخ کنید تا یکدست سرخ شوند.

مرحله 2: کوفته درست کنید

یک پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن را در ظرفی ریز رنده کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه و سماق به پیاز اضافه کنید و با دست ورز دهید تا مواد کاملا له شوند. سپس مایه را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله 3: پیاز داغ درست کنید

یک پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا سبک شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه پیاز برنج اردبیلی با گوشت چرخ کرده

مرحله 4: گوشت را سرخ کنید

بعد از نیم ساعت گوشت چرخ کرده مزه دار شده را از یخچال خارج کنید. سپس به اندازه گردو گرد کنید تا مواد به دست بیاید. در تابه ای مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن کوفته ها را در تابه بچینید تا سرخ شوند. در نهایت پس از سرخ شدن گوشت ها، پیازهای سرخ شده را در تابه بریزید و حرارت را خاموش کنید.

مرحله 5: پیاز پلو را آب پز کنید

برنج خیس شده در آب نمک را در قابلمه بریزید و کمی نمک اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و در حالی که کف را بردارید اجازه دهید برنج به نقطه جوش برسد.

پس از آبکش کردن برنج، نان یا سیب زمینی را کف قابلمه قرار دهید. یک لایه برنج روی آن قرار دهید و سپس مقداری پیاز کوچک بنفش را به همراه مقداری گوشت روی برنج قرار دهید. کمی زعفران آب شده روی مواد بریزید و این کار را لایه لایه تکرار کنید تا مواد تمام شود. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج به مدت 45 دقیقه دم بکشد.

نکات تکمیلی برای تهیه پیاز اردبیلی پلو با گوشت چرخ کرده:

  • به جای مخلوط کردن برنج با مواد، می توانید آنها را جداگانه سرو کنید.
  • به جای آرد نخودچی می توانید از آرد یا آرد سوخاری استفاده کنید.
  • می توانید این غذا را به جای گوشت چرخ کرده با مرغ بپزید.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ کرده ما به شما آموزش دادیم اگر هنوز این غذا را امتحان نکرده اید، پیشنهاد می کنیم آن را با این دستور کامل درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید