صفحه اصلی > غذای ایرانی : کباب وزیری اینجوری درست کن سیر نمیشی!

کباب وزیری اینجوری درست کن سیر نمیشی!

کباب وزیری اینجوری درست کن سیر نمیشی

کباب وزیری یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که از ترکیب کباب کوبیده و مرغ کبابی تهیه می شود. در این مقاله از وبلاگ آکالاشما با طرز تهیه کباب وزیری Stay with us را معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه کباب وزیری (برای کباب کوبیده)

مواد لازم برای تهیه کباب وزیری (برای کباب کوبیده) به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده گوساله یا مخلوط گوشت گوساله و گوسفند 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نمک 1/2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
پودر زیره 1/4 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه کباب وزیری (برای مرغ کبابی)

مواد لازم برای تهیه کباب وزیری (مرغ کبابی) به شرح زیر است:

فیله مرغ بدون پوست و استخوان 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
ماست صاف شده 1/2 فنجان
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1/4 قاشق چایخوری

مراحل تهیه کباب وزیری

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه 8-10 دقیقه، مدت زمان استراحت و تهیه نهایی این کباب 2-3 ساعت می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این کباب در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده یا همزن آن را پوره کرده و در صافی قرار دهید. آب پیاز رنده شده را خوب بگیرید.

مرحله دوم: گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه جات را مخلوط کنید

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودر زیره و زعفران دم کرده در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود تا در حین پخت از هم نپاشد.

سپس مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها به هم برسند. به اندازه کافی نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

برای کباب کوبیده از گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوشت گاو و بره با چربی متوسط ​​استفاده کنید. گوشت های بسیار چرب یا بدون چربی به شما کباب خشک می دهد.

مرحله سوم: تهیه مرغ

فیله های مرغ را بشویید و به مکعب های متوسط ​​برش دهید.

برای مرغ کبابی از فیله مرغ بدون پوست و بدون استخوان استفاده کنید. جوجه های با پوست هنگام پختن چربی زیادی آزاد می کنند و کباب را چرب می کنند.

مرحله چهارم: طعم دادن به مرغ

در ظرفی ماست، زعفران دم کرده، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پیاز خرد شده و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید.

سپس مرغ را به مخلوط سس اضافه کرده و کاملا بپوشانید.

روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

مرحله پنجم: پخت کباب کوبیده و مرغ کبابی

کباب کوبیده را به سیخ بکشید، از مخلوط گوشت کوبیده یک اندازه پرتقال بردارید و به سیخ ها بچسبانید و با دست به گوشت ها فرم دهید.

تکه های مرغ مزه دار شده را به سیخ ها اضافه کنید. کباب ها را روی تابه گریل از قبل گرم شده قرار دهید.

کباب ها را به مدت 5-7 دقیقه از هر طرف بپزید تا کاملا بپزند و طلایی شوند.

راز خوشمزه تر بودن کباب وزیری

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

کباب کوبیده و مرغ کبابی را در ظرف بچینید. با گوجه فرنگی، فلفل سبز، پیاز خلال شده و جعفری تزئین کنید.

کباب را می توانید با مخلوط آبلیمو، زعفران دم کرده، نمک و فلفل همراه با نان سنگک یا لواش سرو کنید.

8 راز خوشمزه تر بودن کباب وزیری

در ادامه به نکات طلایی برای خوش طعم شدن کباب وزیری اشاره می کنیم. با ما بمان.

  1. می توانید از ادویه های دیگر مانند پودر سیر، پودر فلفل قرمز یا سماق نیز استفاده کنید.
  2. برای طعم قوی تر، می توانید از پوست لیمو رنده شده یا آب پرتقال نیز برای مزه دار کردن کباب استفاده کنید.
  3. سیخ ها را قبل از استفاده خیس کنید تا در حین پخت به گریل نچسبند.
  4. روی حرارت ملایم کباب ها را مدام برگردانید تا یکدست بپزند.
  5. از فشار دادن کباب ها روی سیخ ها خودداری کنید زیرا باعث می شود آب میوه ها خارج شود و کباب ها خشک شوند.
  6. جوجه ها را روی حرارت ملایم بپزید تا نسوزند و داخل آن خام نباشد. برای مرطوب نگه داشتن مرغ هنگام پخت می توانید از فویل آلومینیومی استفاده کنید. جوجه ها را بعد از پخت چند دقیقه استراحت دهید تا سفت نشوند.
  7. می توانید از مقداری چوب زغال در کنار باربیکیو استفاده کنید تا طعم دودی کباب کوبیده شود.
  8. اگر مرغ کباب را به قطعات بزرگتر برش می دهید، ممکن است لازم باشد زمان پخت را کمی افزایش دهید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی در اکالا می توانید کباب وزیری را به خوشمزه ترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این غذا به دلیل طعم فوق العاده، ظاهر زیبا و سهولت در تهیه، انتخابی عالی برای مهمانی ها و مجالس می باشد.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید