صفحه اصلی > غذای ایرانی : کیساوای زردآلو برای صبحانه اینطوری درست کنید!

کیساوای زردآلو برای صبحانه اینطوری درست کنید!

کیساوای زردآلو برای صبحانه اینطوری درست کنید

قیساوا زردآلو یک صبحانه یا میان وعده سنتی و پرطرفدار در استان های آذربایجان شرقی و غربی است که به راحتی در خانه درست می شود. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه خورش زردآلو ما به دو روش به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه قصوه زردآلو

مواد لازم برای تهیه قصوه زردآلو با تخم مرغ به شرح زیر است:

زردآلو خشک 250 گرم
اب 3 فنجان
با تشکر 1 فنجان
محلول زعفران کافی
گل رز 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع کافی
گردو (خرد شده) کافی

مراحل تهیه کیساوا زردآلو با تخم مرغ

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این صبحانه 10-15 دقیقه می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این صبحانه در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه زردآلو

زردآلوهای خشک را خوب بشویید. قبل از پخت بهتر است زردآلوهای خشک را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در آب خیس کنید تا نرم شوند. (انجام این مرحله اختیاری است و قابل حذف است). زردآلوهای بزرگتر طعم بهتری به قساوا می دهند.

مرحله دوم: اضافه کردن شکر و محلول زعفران

زردآلوهای شسته شده را در قابلمه مناسبی بریزید. به زردآلوها آب اضافه کنید تا روی آن ها را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید زردآلوها به آرامی بپزند تا نرم شوند. زردآلوها را روی حرارت ملایم بپزید تا له نشوند.

بعد از نرم شدن زردآلوها شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

مرحله سوم: پخت قساوه

حرارت را کمی زیاد کنید و بگذارید کیساوا به قوام دلخواه شما برسد.

زعفران و گلاب را در پایان پخت اضافه کنید تا طعم آنها حفظ شود.

مرحله 4: آماده سازی و اضافه کردن تخم مرغ

در تابه ای جداگانه روغن مایع را گرم کنید. تخم مرغ ها را در روغن بشکنید و به دلخواه نیم پز یا عسلی بپزید.

مرحله پنجم: سرو و تزیین صبحانه

کیساوای داغ را در ظرف مورد نظر بریزید و تخم مرغ های آب پز را روی آن قرار دهید.

قصوه را با گردوی خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

برای تزیین قساوه می توانید از خلال بادام، پسته یا کشمش نیز استفاده کنید.

نکاتی برای درست کردن قصوای زردآلو

طرز تهیه کیساوای زردآلو بدون تخم مرغ

برای تهیه قیساوا بدون تخم مرغ کافیست تخم مرغ را از مواد روش قبل جدا کرده و طبق مراحل بالا عمل کنید. در نهایت قصوا را در ظرف مورد نظر بریزید و با گردوی خرد شده تزئین کنید و سرو کنید.

اگر قصوه شما خیلی غلیظ است می توانید کمی آب یا آب میوه به آن اضافه کنید تا رقیق شود. این غذا را می توانید سرد یا گرم به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر سرو کنید.

نکاتی برای درست کردن قصوای زردآلو

در تهیه این صبحانه جذاب به 3 نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. مقدار شکر را به دلخواه تنظیم کنید. اگر زردآلو شما خیلی ترش است، می توانید شکر بیشتری اضافه کنید.
  2. تخم مرغ ها را به دلخواه نیم پز یا عسلی بپزید.
  3. می توانید از کمی کره یا روغن حیوانی برای تفت دادن گردو استفاده کنید تا طعم بهتری به آن ها بدهید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا می توانید قصوای زردآلوی فوق العاده خوشمزه و کامل را با تخم مرغ و بدون تخم مرغ تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شله کلامکار + نکات و فرهای عکس

آش شله قلمکار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی در روزهای سرد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۶

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

دیدگاهتان را بنویسید