صفحه اصلی > غذای ایرانی : 2 طرز تهیه مرغ کبابی گیلاس; خوشمزه و خاص

2 طرز تهیه مرغ کبابی گیلاس; خوشمزه و خاص

2 طرز تهیه مرغ کبابی گیلاس خوشمزه و خاص

اگر عاشق طعم های مختلف مرغ کبابی هستید، بهتر است این بار مرغ کبابی گیلاس را امتحان کنید و طعم جدیدی از این غذای محبوب را تجربه کنید. در این مقاله از وبلاگ اکالا می توانید با 2 روش تهیه کنید جوجه کبابی گیلاس به طور کامل با یکدیگر آشنا شوید.

مواد لازم برای مرغ سوخاری گیلاس

مواد به کار رفته در این غذا برای 4 نفر مناسب است. برای تهیه این مرغ کبابی برای افراد بیشتر باید مواد را چند برابر کنید.

سینه مرغ 400 گرم
یک پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده غلیظ کافی
نمک و فلفل سیاه کافی

مواد لازم برای تهیه سس آلبالو

مواد لازم برای تهیه سس آلبالو به شرح زیر است:

گیلاس 1 لیوان فرانسوی دسته دار
پیاز متوسط 1 عدد
رب انار 2 قاشق غذاخوری
اب 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
با تشکر 4 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه جوجه کبابی گیلاس با سس مخصوص

برای تهیه مواد این غذا حدود 2 ساعت زمان لازم است و برای پخت آن باید حدود 1 ساعت وقت بگذارید. در ادامه این قسمت می توانید با مراحل تهیه مرغ کبابی گیلاسی خوشمزه با سس مخصوص آشنا شوید.

مرحله 1: مرغ را برش دهید

برای تهیه این مرغ کبابی معمولا کباب را به صورت رول درست می کنند. برای شروع باید سینه مرغ را قاچ کرده و سپس با چرخ گوشت بکوبید. سپس سینه های مرغ را به صورت نوار برش داده و در ظرفی بریزید.

مرحله 2: مرغ را مزه دار کنید

در این مرحله باید پیاز را خلالی کنید و سپس مقداری زعفران دم کرده غلیظ و نمک و فلفل سیاه به مرغ ها اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله 3: به مرغ استراحت دهید

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و سپس حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ شما به خوبی مزه دار شود.

مرحله چهارم: پیاز را سرخ کنید

برای تهیه سس ابتدا باید پیاز را ریز رنده کنید و در قابلمه بریزید. مقداری روغن به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا پیازها کاملا سرخ و طلایی شوند.

مرحله 5: سس آلبالو را آماده کنید

بعد از سرخ شدن پیاز باید رب انار را اضافه کنید. آلبالوها را بشویید و هسته آن را جدا کنید. سپس آلبالوها را در قابلمه بریزید و همراه با پیاز و رب انار خوب تفت دهید.

سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و سپس شکر را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید سس روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود.

سس گیلاس مخصوص مرغ کبابی

مرحله 6: مرغ ها را به سیخ بکشید

مرغ را از یخچال خارج کنید. حالا هر تکه مرغ را بردارید و با دست به شکل حلزون در آورید و یک سیخ چوبی را داخل آن فرو کنید تا حالت حلزونی مرغ حفظ شود. این کار را برای همه جوجه ها تکرار کنید.

مرحله هفتم: مرغ ها را در روغن سرخ کنید

در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید روغن داغ شود و سپس سیخ های مرغ کبابی را در تابه قرار دهید. اجازه دهید یک طرف مرغ ها در روغن سرخ شود و سپس درب تابه را چند دقیقه روی آن بگذارید تا مرغ ها بپزند.

بعد مرغ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. توجه داشته باشید که برای سرخ کردن سینه مرغ باید شعله گاز را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید. اگر شعله گاز کم باشد جوجه ها آب می ریزند و خشک می شوند.

مرحله هشتم: مرغ سوخاری گیلاس را سرو کنید

بعد از آماده شدن مرغ سوخاری شما می توانید آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. وقتی سس آلبالو کاملا غلیظ شد، شعله را خاموش کنید و در کنار مرغ کبابی سرو کنید. این غذای خوشمزه را می توانید با برنج زعفرانی سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه مرغ کبابی گیلاس با ترشی آلبالو

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی گیلاس با ترشی آلبالو

مواد به کار رفته در این غذا برای 4 نفر مناسب است.

تکه های مرغ یا بال مرغ 1 کیلوگرم
آب آلبالو ترشی 1 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کافی
پیاز خرد شده 2 عدد

طرز تهیه مرغ کبابی گیلاس با ترشی آلبالو

حدود نیم ساعت برای تهیه این مرغ کبابی و حدود 5 ساعت صبر و پخت زمان لازم است. برای تهیه این مرغ کبابی ابتدا باید تکه های مرغ را برش دهید و همراه با بال مرغ در ظرف مناسبی بریزید.

سپس 2 عدد پیاز را ورقه ای خرد کرده و به مرغ ها اضافه کنید. آب آلبالو ترشی را اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ ها اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس روی ظرف را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید.

حالا ظرف را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود. بعد از حدود 6 ساعت می توانید جوجه ها را به سیخ کشیده و روی زغال کبابی کنید. این کباب طعم فوق العاده ای دارد و طعم آن با تمام کباب های مرغی که تا به حال امتحان کرده اید متفاوت است.

نکات و تکنیک های تهیه مرغ کبابی گیلاس

نکات و تکنیک های تهیه مرغ کبابی گیلاس

در ادامه به نکات طلایی برای تهیه مرغ کبابی آلبالو اشاره می کنیم. با ما بمان.

  • برای تهیه این مرغ کبابی بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید.
  • افزودن زعفران به این مرغ کبابی اختیاری است و در صورت تمایل می توانید به جای آن از کمی زردچوبه استفاده کنید.
  • برای تهیه این مرغ کبابی با سس آلبالو می توانید به سلیقه خود از هر مقدار شکر که دوست دارید استفاده کنید.
  • برای تهیه این غذا با سس آلبالو بهتر است از رب انار ترش یا عسل استفاده کنید. اگر طعم رب انار شما شیرین است، می توانید شکر را حذف کنید.
  • هنگام سرو این غذا با سس می توانید ابتدا سس آلبالو را در ظرف مورد نظر بریزید و سپس تکه های مرغ کبابی را روی آن قرار دهید.
  • برای تهیه این غذا با سس مخصوص می توانید مرغ را طبق معمول به سیخ کشیده و روی زغال تهیه کنید. سپس سس را در کنار مرغ کبابی سرو کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی آکالا به ۲ روش تهیه مرغ کبابی گیلاس اشاره کرد. طعم این مرغ کبابی بسیار لذیذ است و می تواند تجربه متفاوتی را به شما بدهد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه دارند در میان بگذارید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

4 طرز تهیه شلغم پلو + نکات و فرهای عکس

شلغم یکی از سبزی های مفید و شاخص است که سیستم ایمنی…

۱۴۰۳-۰۹-۱۸

طرز تهیه برنج رنگی با کلم قرمز + نکات و عکس

با استفاده از آب کلم قرمز و ترکیب آن با سایر مواد…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

طرز تهیه خورش ناردون + نکات و فرهای عکس

خورش ناردون که برخی آن را با نام مرغ ناردونی هم می…

۱۴۰۳-۰۹-۱۷

دیدگاهتان را بنویسید